Правоохоронці Закарпаття непримиримо ставляться до організації та надання нелегальних послуг грального бізнесу    діяльність таких об’єктів припиняють,а осіб,причетних до їх організації та діяльності,притягають до кримінальної відповідальності

Правоохоронці Закарпаття непримиримо ставляться до організації та надання нелегальних послуг грального бізнесу діяльність таких об’єктів припиняють,а осіб,причетних до їх організації та діяльності,притягають до кримінальної відповідальності

12.04.17 09:35 0 452
Діяльність таких об’єктів припиняють, а осіб, причетних до їх організації та діяльності, притягають до кримінальної відповідальності

Не зважаючи на заборону грального бізнесу в Україні, деякі «ділки» не бажають відмовлятися від шалених прибутків та всіляко намагаються приховати сліди своєї злочинної діяльності.

За процесуального керівництва прокуратури Закарпатської області, працівники Департаменту захисту економіки стають їм на заваді, постійно проводячи відпрацювання можливих місць їх знаходження.

Зокрема, в рамках кримінального провадження за фактом надання незаконних послуг у сфері грального бізнесу (ч. 1 ст. 203-2 Кримінального кодексу України) припинено діяльність понад 30 гральних закладів в краї.

Працівники УЗЕ ДЗЕ Національної поліції України спільно із слідчими Закарпатської поліції у рамках кримінального провадження провели обшуки в Ужгороді та районі, Мукачеві і Хусті та районах,

У ході обшуків виявлено та вилучено понад 100 системних блоків, 61 монітор, 5 ігрових апаратів та інше обладнання, а також записи з чорновою бухгалтерією і здобуті незаконним шляхом кошти на загальну суму понад 100 тис грн.

Санкція статті передбачає покарання у вигляді штрафу від десяти тисяч до сорока тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян із конфіскацією грального обладнання.

Під процесуальним керівництвом прокуратури області, поліція встановлює інших причетних до цієї незаконної діяльності осіб.

Правоохоронці краю і на далі будуть непримиримо ставитися до проявів порушення законодавства, у тому числі з організації та надання нелегальних послуг грального бізнесу. Діяльність таких об’єктів буде припинено на законних підставах, а осіб, причетних до їх організації та діяльності притягнуто до кримінальної відповідальності.

Прес-служба прокуратури Закарпатської області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Учні чернівецьких шкіль ...
Наступна новина: Степан Барна: ...

КОМЕНТАРІ