14 дитячих закладів Житомирської області готуються до оздоровчого сезону

14 дитячих закладів Житомирської області готуються до оздоровчого сезону

12.04.17 09:32 0 514
14 дитячих закладів Житомирської області активно готуються до оздоровчого сезону. Головним моментом, на який керівники дитячих оздоровчих закладів мають звернути особливу увагу, є безпека дітей.

На цьому наголосив 11 квітня, заступник голови Житомирської облдержадміністрації Ярослав Лагута під час засідання обласного штабу з питань підготовки та організації оздоровлення та відпочинку дітей.

— «Основними моментами, на які ми маємо звернути увагу, – це безпека фізична, харчова, безпека перебування дітей під час масових заходів. Підготуватися необхідно до початку оздоровчого сезону. Робоча група буде неупереджено оглядати усі заклади перед визначенням переможців тендерів. Ризикувати здоров'ям дітей ніхто не буде», – зазначив Ярослав Лагута.

Представники управлінь Держпродспоживслужби, ДСНС та Держпраці у Житомирській області закликали керівників закладів звернути особливу увагу на дезінфекцію, забезпечення питною водою, організацію протипожежної безпеки та навчання і відбір персоналу.

— «У центрі нашої уваги є дитина. І як ми забезпечимо її відпочинок та оздоровлення – залежить від нас з вами», – наголосив Ярослав Лагута.

Довідково:

Відповідно до завдань, визначених обласною комплексною Програмою оздоровлення та відпочинку дітей на 2016-2020 роки, у 2017 році необхідно забезпечити оздоровлення і відпочинок 40 тисяч дітей області.

Про це повідомили у Житомирській ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Тернополі cергій Надал ...
Наступна новина: Учні чернівецьких шкіль ...

КОМЕНТАРІ