В Житомирській області обласна влада відкрита до співпраці з національними меншинами

В Житомирській області обласна влада відкрита до співпраці з національними меншинами

12.04.17 12:31 0 490
Обласна влада відкрита до співпраці з національними меншинами та підтримці їхніх ініціатив.

Про це йшлося 11 квітня, на заході до Міжнародного дня ромен.

— — «Незалежно від національності ми є українцями. Давайте допомагати один одному вибудовувати наше суспільство, в якому незалежно від національної приналежності та віросповідання ми відчуваємо себе справжніми громадянами України», - зазначив заступник голови облдержадміністрації Ярослав Лагута в своєму вітальному слові.

Участь у заході також взяли заступник голови обласної ради Максим Вілівчук, представники структурних підрозділів облдержадміністрації, громадських організацій та національних меншин області.

Головний спеціаліст з питань релігії та національності відділу культурно-мистецьких установ та охорони культурної спадщини управління культури облдержадміністрації Олександр Пивоварський розповів, що в області розроблено план реалізації Стратегії захисту та інтеграції в українське суспільство ромської національної меншини, який невдовзі буде затверджено розпорядженням голови облдержадміністрації.

— «Ми чекаємо від вас ініціатив, зокрема щодо створення гуманітарного проекту-презентації ромської культури, участі в днях Європи та запрошуємо до співпраці», - звернувся до ромської національної меншини Олександр Пивоварський.

Про це повідомили у Житомирській ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Чернівці: Напередодні ...
Наступна новина: Вербовенко Гліб - ...

КОМЕНТАРІ