Луцьк: «Ековесна-2017»

Луцьк: «Ековесна-2017»

12.04.17 12:42 0 488
Відповідно до розпорядження секретаря міської ради Ігоря Поліщука «Про охорону навколишнього середовища» з 1 квітня до 15 травня розпочалася загальноміська акція «Ековесна-2017». Комунальний заклад «Луцький міський центр фізичного здоров'я населення «Спорт для всіх» Луцької міської ради» активно долучається до проведення заходу.

З метою поіпшення санітарного та естетичного стану довкілля провідні професіонали КЗ «Спорт для всіх» Ніна Лисенко, Наталія Зінь, Володимир Наумук, Юрій Остромецький, Ольга Проскуровська, Олег Хом'як, Галина Тимощук разом з вихованцями організували прибирання прибудинкових територій у мікрорайонах міста, де розміщені спортивні приміщення КЗ «Спорт для всіх». Працівники Центру та юні помічники підстригали кущі, білили дерева та бордюри.

Такі акції зближують та згуртовують дітей, відволікають від шкідливих звичок та виховують культуру охайності та чистоти, яка буде підкреслювати красу рідного міста.

Отож закликаємо усіх небайдужих лучан долучитись до загальноміської акції «Ековесна -2017» на своїх прибудинкових територіях та спортивних майданчиках.

І пам'ятаймо, чисто не там, де прибирають, а там, де не смітять!!!

КЗ “Луцький міський центр фізичного здоров'я населення “Спорт для всіх” - 724 611

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У поминальні дні ...
Наступна новина: Закарпаття: за перший ...

КОМЕНТАРІ