У Відкритому чемпіонаті Луцька з баскетболу зміна лідера

У Відкритому чемпіонаті Луцька з баскетболу зміна лідера

12.04.17 14:52 0 513
З кожним туром Відкритого чемпіонату Луцька з баскетболу емоції вирують ще сильніше, адже ціною кожного програного матчу може стати непотрапляння до зони плей-оф. Тому дедалі частіше пристрасті бурлять такі, що арбітри змушені гасити пожежу технічними фолами та дискваліфікаціями. Такі драми тільки доводять те, що популярність турніру невпинно зростає, і кожна команда прагне стати призером першої в історії Волині аматорської першості.

Звітний тур відбувався без лідерів «Чаклунів», чим і скористалися переслідувачі, які здобули перемоги.

У першій грі між луцькими командами БК «Університет» - БК «ЛНТУ» більше таланило в рідному спортзалі гравцям ЛНТУ. Відтак – вирвана ними перемога з рахунком - 62:70 (10:19, 20:18, 18:18, 14:15).

У другій грі між командами БК «SlamCity» (м.Ковель) та БК «Володимир» (м.Володимир Волинський) гра перетворилася на типову рівну доганяйку. До останніх хвилин команди тримали у напрузі глядачів та тренерів. Кінцівку краще провели ковельські баскетболісти, які і святкували перемогу з рахунком 84:71 (9:14, 32:21, 13:21, 30:15).

Третя гра між молодими баскетболістами команди БК «Університет» та досвідченими гравцями з команди БК «Старий Луцьк» була не менш нервовою, ніж попередні. Гра стала дуеллю швидкості та мислення. І от у визначальний момент таки зіграла роль взаємозамінність та колективна підстраховка «Університету», яка не дозволила ветеранам здобути перемогу. В результаті перемога студентів з рахунком 78:68 (20:17, 14:8, 16:17, 28:25).

Турнірна таблиця після восьми турів наступна: у верхній частині, після чергового туру, з 14 очками, лідирує БК «ЛНТУ» (м.Луцьк). На очко менше із-за пропущеного туру у луцьких «Чаклунів», а третя сходинка у ковельського «SlamCity» (13 очок).

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Вінниччина підтримала ...
Наступна новина: Вінницька ...

КОМЕНТАРІ