Змагання з волейболу (юнаки) серед команд КЗ “Луцький МЦФЗН “Спорт для всіх” за програмою Спартакіади міста 2017 визначили переможця

Змагання з волейболу (юнаки) серед команд КЗ “Луцький МЦФЗН “Спорт для всіх” за програмою Спартакіади міста 2017 визначили переможця

12.04.17 14:00 0 491
6-7 квітня в залі Луцького НВК “ЗОШ I – II ступенів № 24 – технологічний ліцей”, відбулися змагання з волейболу (юнаки) серед команд V групи (команди КЗ “Луцький МЦФЗН “Спорт для всіх”) за програмою Спартакіади міста 2017 року, організаторами яких було управління з питань фізичної культури та спорту Луцької міської ради.

П'ять команд “Стріла”, “Лучеськ”, “Олімпія”, “Атлет”, “Білий м'яч” вели боротьбу за перемогу. Ігри видалися бойовими та видовищним. Всі матчі відзначалися боротьбою за кожен м'яч і за кожне очко. Глядачі, які в цей день прийшли на змагання, палко підтримували своїх улюбленців та отримали масу позитивних емоцій.

Змагання проводилися за коловою системою. Найкраще, без жодної поразки, зіграла команда юнаків “Олімпія” (провідний професіонал Ніна Лисенко), яка і здобула перемогу.

Друге місце в команди “Стріла” (провідний професіонал Галина Тимощук), яка програла лише переможцю і третє місце посіла команда “Лучеськ” (провідний професіонал Наталія Зінь). Четверте і п'яте відповідно в команд “Білий м'яч” і “Атлет”.

Переможців та призерів змагань нагороджено дипломами управління з питань фізичної культури та спорту Луцької міської ради.

Дякуємо командам за участь, суддям за професійне суддівство, а компанії “Чиста вода” у місті Луцьку за сприяння у проведенні змагань.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Вінницькій області ...
Наступна новина: В обласному художньому ...

КОМЕНТАРІ