В Ужгороді і в німецькому Штрасберзі луцькі велосипедисти в когорті найсильніших

В Ужгороді і в німецькому Штрасберзі луцькі велосипедисти в когорті найсильніших

12.04.17 19:14 0 620
З 1 по 9 квітня цього року в Ужгороді стартував відкритий чемпіонат м.Ужгород „Лідер Карпат” та Зимовий чемпіонат України з велоспорту – маунтенбайк - гірський велосипед.

Тепла весняна погода сприяла піднесеній та святковій атмосфері змагань, що були стартовими у велосезоні 2017 року і на який з'їхались 160 спортсменів з 15 областей України.

Успішно виступили на Зимовому Чемпіонаті України по маунтенбайку велосипедисти луцького клубу “Темп”, які завоювали 9 комплектів медалей різного гатунку.

Зокрема, Логвинюк Олександра (КМСУ) тричі стала Чемпіонкою України серед дівчат в естафеті, в індивідуальній гонці вгору на дистанції 3,5 км, в індивідуальній гонці на дистанції 4,3км. А в дисципліні крос-кантрі на 17,2 км і крос-кантрі на короткому колі на дистанції 8,6 км виборола срібні нагороди.

Її подруга по команді Юлія Дорошенко (КМСУ) серед юніорок в дисципліні крос-кантрі на короткому колі на дистанції 21,5 км показала другий результат, а у крос-кантрі на дистанції 17, 2 км — стала третьою.

Лучанка Ірина Шиманська (КМСУ) також стала призеркою серед дівчат на зимовому Чемпіонаті України, виборовши друге місце в крос-кантрі на дистанції 8,6км, а в індивідуальній гонці вгору на дистанції 3,5 км - 3 місце.

Вітаємо спортсменів та їх наставників з вдалим виступом на Зимовому чемпіонаті України з велоспорту та зичимо нових перемог.

Ще одна луцька велосипедистка, учасниця Олімпійських ігор в Ріо-2016, Яна Беломоіна на початку сезону вкотре підтверджує свій високий клас і 9 квітня цього року стала переможцем престижної міжнародної велогонки Gold Trophy в німецькому місті Штрасберг.

24-річна лучанка випередила найближчу переслідувачку, Олімпійську чемпіонку Ріо-2016, полячку Маю Влощовську на 25 секунд. Третій результат показала представниця Швейцарії Корина Гантенбайн, яка відстала від українки на 45 секунд.

Слід відмітити, що Яна Беломоіна вже має досвід перемоги у даній велогонці. имеет опыт победы в данной велогонке. Їй не було рівних тут в Штрасберзі в 2015 році.

Вітаємо лучанку з успішним виступом на міжнародних змаганнях і бажаємо нових перемог.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Луцьк: виявлено факти ...
Наступна новина: Види воріт для гаража

КОМЕНТАРІ