У Луцьку відбулося відкриття виставки фотографа Марка Врдоляка “Зелено-блакитна Хорватія”

У Луцьку відбулося відкриття виставки фотографа Марка Врдоляка “Зелено-блакитна Хорватія”

12.04.17 14:28 0 507
З робочим візитом на Волині перебуває Надзвичайний і Повноважний Посол Республіки Хорватія в Україні Томіслав Відошевіч. У рамках візиту у ТРЦ «ПортСіті» відбулося відкриття виставки фотографа Марка Врдоляка “Зелено-блакитна Хорватія” за участі виконувача повноважень міського голови Ігоря Поліщука та першого заступника голови обласної державної адміністрації Олександра Степанцова.

Ігор Поліщук у своєму виступі акцентував, що Посол Республіки Хорватія вперше прибув до нашого міста, і вони вже мали із ним ділову зустріч. А ця виставка буде одним із кроків до плідної співпраці, якої прагнуть обидві сторони.

Олександр Степанцов зазначив, що невдовзі, завдяки запровадженню безвізового режиму, українці зможуть насолодитися прекрасними краєвидами Хорватії не лише на фотографіях. Теж зауважив, що й волинський край має чим здивувати європейців, зокрема і хорватів.

Томіслав Відошевіч зауважив, що між керівництвом наших країн склалися дружні відносини, вони повинні розвиватися. Цьому також сприятиме рішення Європейського парламенту щодо безвізового режиму.

«Я хотів би скористатися нагодою і сказати вам, що Хорватія хоче бути присутньою тут, у Волинській області, - ще в одному регіоні дружньої для нас України”, – сказав Томіслав Відошевіч.

За його словами, Хорватія підтримує Україну, її незалежність, територіальну цілісність, суверенітет, націленість на проведення Мінських угод, які призведуть до того, що якомога менше людей будуть гинути. Те, що найважливіше, – це абсолютна визначеність українського народу щодо європейського шляху і стосовно сприйняття європейських цінностей.

Потім усі разом переглянули виставку, яка буде експонуватися у ТРЦ «ПортСіті» до 15 квітня.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Вінниччині завершено ...
Наступна новина: Вінниччина підтримала ...

КОМЕНТАРІ