На Вінниччині відбувся традиційний Великодній ярмарок (+фото)

На Вінниччині відбувся традиційний Великодній ярмарок (+фото)

12.04.17 15:28 0 490
У Вінниці біля торгового комплексу «PLAZA PARK» відбувся традиційний Великодній ярмарок. Тут вінничани мали змогу придбати все необхідне для пасхального кошика.

Широкий асортимент на ярмарку презентували майже три сотні суб'єктів господарювання. М'ясні та ковбасні вироби, яйця, олію молокопродукти, хлібобулочні і макаронні вироби, овочі та фрукти, а також товари сувенірної тематики представленні на різний смак та гаманець.

Напередодні ярмарку проводився моніторинг цінової ситуації на споживчому ринку, адже організатори рекомендували продавцям відпускати товар за цінами виробників, а це майже на 20% нижче ринкових та магазинних.

«Цей ярмарок тематичний, передвеликодній, тому основний акцент зроблено на широкому асортименті тієї продукції, яка найбільше популярна на свята, а саме це стосується м'ясної продукції та готових м'ясних виробів. В цілому у ярмарку беруть участь близько 300 підприємців з усіх районів Вінницької області, які представляють свою продукцію. Дуже приємно, що відгукнулись і народні майстри і релігійні громади. Зокрема, перший автомобіль, який зустрічає нас на ярмарку, це автомобіль з Лядівського монастиря і тут ми бачимо продукцію, яку виготовляють безпосередньо у монастирі. Також широко представлена овочева група. Найбільш активну участь взяли Вінницький, Літинський, Тиврівський, Калинівський, Немирівський райони. В свою чергу Томашпільський район традиційно представив багато м'ясної продукції. Також, з нагоди завтрашнього свята Вербної Неділі бачимо і вербову продукцію. Стосовно цін, то ми бачимо, що багато підприємців знизили свої ціни більш ніж на рекомендовані нами 20%»,- зазначив перший заступник голови облдержадміністрації Андрій Гижко.

Також, 12-14 квітня у Вінницькій торгово-промисловій палаті в експоцентрі за сприяння Вінницької обласної державної адміністрації та Вінницької міської ради проходитиме передсвятковий Великодній ярмарок із залученням до участі у ньому фірмової торгівлі, суб'єктів господарювання у сфері виробництва продовольчих товарів, товарів святкової тематики із виставкою-продажем «Купуй Вінницьке», які стали традиційними для нашої області.





















































Про це повідомили у Вінницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: У Луцьку відбулося ...

КОМЕНТАРІ