Мобільний сервісний центр в Козятині: коли водійські посвідчення і техпаспорт їдуть до тебе самі (+фото)

Мобільний сервісний центр в Козятині: коли водійські посвідчення і техпаспорт їдуть до тебе самі (+фото)

12.04.17 09:44 0 510
7 квітня маршрут регіонального мобільного центру МВС у Вінницькій області пролягав до Козятина.

Функціонування пересувного сервіс-центру на теренах міста стало можливим завдяки зусиллям міської влади, яка активно працювала в напрямку поліпшення організації надання відповідних послуг городянам.

Завдяки ініціативі міського голови м. Козятина Олександра Пузира, який звернувся до керівника мобільного сервісного центру МВС у Вінницькій області, на території місцевого Центру надання адміністративних послуг по вул. Незалежності, 57, розпочав свою роботу пересувний сервіс-центр, що надає послуги автомобілістам стосовно реєстрації та перереєстрації транспортних засобів, заміни посвідчення водія, а також оформлення запиту на отримання довідок про відсутність судимостей.

«Це вперше, коли не громадяни мають їхати за отриманням державних послуг, а державний сервіс рухатиметься до громадян», - підкреслив міський голова Олександр Пузир, даючи інтерв'ю обласним журналістам.

Надзвичайно позитивно оцінили таке нововведення відвідувачі центру на колесах, відзначивши зручність, доцільність та необхідність такої послуги на місці. Загалом, за період роботи мобільного центру (з 11.00 до 16.00 год.) спеціалістами служби було надано 16 послуг та 10 консультацій городянам.

Зазначимо, що кожен автомобіль МСЦ МВС укомплектований спеціальним обладнанням, команда складається з двох адміністраторів СЦ і фахівця Експертної служби МВС. Центри будуть працювати за запитом місцевих органів влади. Громадяни з легкістю знайдуть інформацію про потрібні документи та графік роботи МСЦ МВС на офіційному сайті Козятинської міської ради та у засобах масової інформації.











Про це повідомили у Вінницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Тернопільській ОДА ...
Наступна новина: Чернівці: У весняному ...

КОМЕНТАРІ