Вербовенко Гліб - переможець IV Всеукраїнського конкурсу есе «Я – європеєць» (+фото)

Вербовенко Гліб - переможець IV Всеукраїнського конкурсу есе «Я – європеєць» (+фото)

12.04.17 12:37 0 627
31 березня 2017 року в Посольстві Литовської Республіки в Україні проведено церемонію нагородження переможців та призерів IV Всеукраїнського конкурсу есе «Я – європеєць».

26 переможців із 16 регіонів України були присутні на нагородженні, яке відбулося за участю Надзвичайного і Повноважного Посла Литовської Республіки в Україні Марюса Януконіса, голови правління Всеукраїнської молодіжної громадської організації «Серце до серця» Павла Горінова, представників Міністерства молоді та спорту України, членів журі.

У конкурсі брали участь понад 5,5 тисяч учасників з усіх регіонів України. Серед переможців учень НВК: Гайсинська середня загальноосвітня школа – інтернат І-ІІІ ступенів – гімназія Вербовенко Гліб (5-г клас), який посів почесне ІІІ місце. Переможців конкурсу привітали Віце-прем'єр-міністра із питань європейської та євроатлантичної інтеграції України Іванни Климпуш-Цинцадзе, Надзвичайний і Повноважний Посол Литовської Республіки в Україні Марюс Януконіс, Наталія Радчук, начальник відділу міжнародних зв'язків Міністерства молоді та спорту України, Павло Горінов, голова журі конкурсу, голова правління Всеукраїнської молодіжної громадської організації «Серце до серця», Тамара Карпенко, директор Телеканалу «Перший діловий». Переможців конкурсу нагороджено дипломами, цінними подарунками та сертифікатами на заохочувальну поїздку до Литовської Республіки у 2017 році.







Про це повідомили у Вінницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Житомирській області ...
Наступна новина: У поминальні дні ...

КОМЕНТАРІ