Аграрії Вінниччини зможуть взяти участь у проекті «ТрансАгрополіс – транскордонна підтримка агробізнесу» (+фото)

Аграрії Вінниччини зможуть взяти участь у проекті «ТрансАгрополіс – транскордонна підтримка агробізнесу» (+фото)

12.04.17 10:31 0 457
В рамках реалізації угоди про співробітництво між Ясським повітом та Вінницькою областю, вінницьким аграріям надається унікальна можливість долучитися до проекту «ТрансАгрополіс – транскордонна підтримка агробізнесу» та вийти на європейські ринки, розвивати торгівлю з Румунією та Молдовою і приєднатися до транскордонної мережі економічного співробітництва в галузі сільського господарства.

21 квітня 2017 року о 12.00 Ясська повітова рада організує публічний тендер на оренду складських, офісних та комерційних приміщень в агро-індустріальному парку, побудованому в рамках проекту «ТРАНСАГРОПОЛІС – транскордонна підтримка агробізнесу». Даний парк розташовано в комуні Лецкань Ясського повіту Румнії. Тендерна документація розміщена на веб-сайті Ясської повітової ради www.icc.ro в розділі Тендери. Реєстрація для участі в тендері завершується 19 квітня 2017 року о 12.00.

За додатковою інформацією звертайтесь до Департаменту міжнародного співробітництва та регіонального розвитку за тел. (0432) 61-14-38.

Довідково:

Загальна мета проекту «Трансагрополіс» полягає в розвитку маркетингової інфраструктури сільського господарства з метою покращення економічних показників прикордонної економіки.

Конкретними цілями є заохочення розробки інвестиційних проектів, які сприятимуть сільськогосподарському виробництву і співпраці шляхом створення агропромислового парку ТрансАгрополіс; сприяння співробітництву між кооперативами і фермерськими асоціаціями, урядовими установами і приватним сектором, а також залученню інвестицій для розвитку місцевості шляхом створення мережі транс-агробізнесу.

Проект ініційовано Ясською повітовою радою (Румунія) в партнерстві з Вінницькою обласною державною адміністрацією (Україна) та районними радами Унгени та Фелешти (Молдова) в рамках Програми транскордонного співробітництва Європейського Союзу «Румунія – Україна – Республіка Молдова».





Про це повідомили у Вінницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Юні тернопільські борці ...
Наступна новина: У Чернігові оголосили бій ...

КОМЕНТАРІ