Міжнародний пісенний фестиваль-конкурс «Золотий птах» для дітей та молоді з особливими потребами вже в третє відбувся на Вінниччині (+фото)

Міжнародний пісенний фестиваль-конкурс «Золотий птах» для дітей та молоді з особливими потребами вже в третє відбувся на Вінниччині (+фото)

12.04.17 15:46 0 533
У суботу, 8 квітня, в залі Вінницького державного академічного музично-драматичного театру ім. М.К. Садовського відбувся черговий пісенний фестиваль-конкурс «Золотий птах» для дітей та молоді з особливими потребами.

Нагадаємо, що пісенний конкурс «Золотий птах», який традиційно проходить на весні кожного року за сприяння Департаменту соціальної та молодіжної політики облдержадміністрації, Департаменту культури міської ради, громадської організації «Центр «Культурна стратегія – ХХІ», ВРЦСМ галерея «Арт-шик» та торгівельної марки «RUTA», об'єднує талановитих дітей та молодь з особливими потребами з різних регіонів України.

Цього ж року фестиваль взяла під свій патронат Перша Леді Держави – Марина Порошенко. У вітальному листі до учасників та гостей фестивалю-конкурсу «Золотий птах» пані Марина зауважила, що він справді особливий, так як пропагує рівні права та можливості на самореалізацію для усіх, без винятку, дітей в нашій країні, і це надзвичайно важливо в контексті побудови по-справжньому демократичної та європейської України.

«Обласна державна адміністрація проводить постійну роботу щодо підтримки осіб з інвалідністю, поглиблення інклюзії та розширення доступності в регіоні», – зазначив у вітальному слові перший заступник голови облдержадміністрації Андрій Гижко.

«Золотий птах» проходить вже в третє на Вінниччині і цього року він став міжнародним за рахунок участі дітей та молоді з особливими потребами з Польщі в рамках підписаної наприкінці минулого року угоди», – відзначила організатор конкурсу Людмила Бушинська.

Учасники пісенного фестивалю-конкурсу «Золотий птах» отримали іменні дипломи, пам'ятні нагороди від ювелірної компанії «Діадема» – «Золотий птах» та грошові премії від організаторів та спонсорів конкурсу.















































































































Про це повідомили у Вінницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Луцьку відбулося ...
Наступна новина: На Вінничині юні гайсинські ...

КОМЕНТАРІ