Учні чернівецьких шкіль візьмуть участь у «Ековибуховому квесті»

Учні чернівецьких шкіль візьмуть участь у «Ековибуховому квесті»

12.04.17 09:33 0 592
Чернівецькі школярі візьмуть участь в акції «Ековибуховий квест», яка відбудеться 13 квітня у парку ім. Ю. Федьковича. Організаторами заходу виступають Чернівецька міська рада, управління освіти міської ради і міська учнівська рада.

Акція стартує о 12.00, реєстрація учасників розпочинається об 11.00. На участь в екологічних змаганнях зголосилося 10 команд навчальних закладів міста. Кількість членів в команді – до 7 осіб.

Кожна команда повинна зібрати максимальну кількість сміття і заробити максимальну кількість балів. Підрахунок балів проводитиметься незалежною лічильною комісією.

• Кожний тип сміття сортується в різні пакети:

• Один пакет скла рівний 3 балам;

• Один пакет змішаного сміття (без врахування біосміття) рівний 2 балам;

• Один пакет пластику рівний 1 балу.

Учнівські команди також візьмуть участь у різнопланових вікторинах, шаховому турнірі, вправлятимуться у виготовленні годівничок із пластику тощо.

Змагання проводяться в умовах рівності, толерантності та поваги одної команди до іншої. Підведення підсумків акції і нагородження переможців відбудеться о 14.30 в парку ім. Ю. Федьковича.

Організатори запрошують до участі у акції школярів міста та просять прихопити з собою гарний настрій, рукавички і мішки для збору сміття. «Ековибуховий квест» відбудеться за будь-якої погоди.

Про це повідомили у Чернівецькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: 14 дитячих закладів ...
Наступна новина: Правоохоронці Закарпаття ...

КОМЕНТАРІ