Чернівці: Напередодні Великодня рятувальники проводять агіаційно-роз’яснювальну роботу серед священнослужителів та вірян

Чернівці: Напередодні Великодня рятувальники проводять агіаційно-роз’яснювальну роботу серед священнослужителів та вірян

12.04.17 12:25 0 619
Для запобігання виникненню пожеж під час святкування Великодня, рятувальниками здійснюється агіаційно-роз'яснювальна робота серед священнослужителів та вірян м. Чернівці. Зокрема працівники Чернівецького міського відділу Управління провели інструктаж-навчання у Свято-Введенському жіночому монастирі.

Фахівці пояснили, що у храмі слід знаходитись на безпечній відстані один від одного, не підносити запалену свічку близько до одягу та інших людей, адже це може призвести до пожежі.

Також рятувальники наголосили, що у церкві потрібно слідкувати за свічками, які віряни ставлять у спеціальних місцях поблизу ікон та дерев'яних конструкцій. Окрім цього, працівники Управління під час інструктажу звернули увагу присутніх на утримання у належному стані електрощитів у приміщенні церкви, зберігання у доступному місці первинних засобів пожежогасіння. Рятувальники пояснили, що за допомогою вогнегасників можна самотужки ліквідувати загорання на початковій стадії, тому при нагоді вони навчили монахинь та персонал храму, як правильно ним користуватися.

Про це повідомили у Чернівецькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: В Житомирській області ...

КОМЕНТАРІ