Чернівці: Резерв для наповнення бюджету Пенсійного фонду – робота з боржниками

Чернівці: Резерв для наповнення бюджету Пенсійного фонду – робота з боржниками

12.04.17 12:03 0 500
Як повідомили у фінансово-економічному управлінні Головного управління Пенсійного фонду України в Чернівецькій області, протягом першого кварталу поточного року завдяки співпраці з ДВС на рахунки Пенсійного фонду України в області надійшло 0,2 млн.грн.

З них майже 0,1 млн.грн. – в рахунок погашення заборгованості з відшкодування пільгових пенсій від Чернівецького заводу „Індустрія”. Робота в даному напрямку продовжується, адже на виконанні в органах ДВС перебуває матеріалів в межах 7,0 млн.грн.

З боку органів Пенсійного фонду вживаються всі передбачені чинним законодавством заходи задля погашення заборгованості та захисту прав найманих працівників, а саме: інформуються органи прокуратури, районні державні адміністрації та соціальні партнери, налагоджена тісна співпраця з органами державної виконавчої служби, а також активно ведеться претензійно-позовна робота.

Тому, в черговий раз Головне управління Пенсійного фонду України в Чернівецькій області звертається до керівників підприємств з проханням своєчасно розраховуватись з Пенсійним фондом України, щоб уникнути додаткових витрат на сплату виконавчого збору та арешту коштів і майна підприємства!

Про це повідомили у Чернівецькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Чернівці: Працівники ...
Наступна новина: На Вінниччину вперше ...

КОМЕНТАРІ