У Чернігові відбувся творчий звіт Палацу культури художньої творчості дітей,юнацтва та молоді

У Чернігові відбувся творчий звіт Палацу культури художньої творчості дітей,юнацтва та молоді

12.04.17 12:15 0 550
У Чернігові минулого тижня відбувся звітний концерт творчих колективів ККЗ «Палац культури художньої творчості дітей, юнацтва та молоді» міської ради під назвою «Тобі, Чернігів на Десні – любов, натхнення та пісні».

У фойє Палацу для відвідувачів була організована виставка робіт учнів «Майстерні живопису». Також глядачів зустрічали міми «Театру-23». Відкрився концерт привітанням ансамблю барабанщиць, а потім всі аматорські колективи, два з яких мають почесне звання «народний», п'ять - «зразковий», знайомили глядачів з патріотичними, ліричними, народними піснями, запальними танцями, цирковим мистецтвом. Їхні виступи були спрямовані на формування почуття любові до Батьківщини та рідного краю, віри в щасливе майбутнє нашої держави. По завершенню творчого звіту на майданчику біля Палацу відбулось видовищне фаєр-шоу.

Оглядова комісія у складі фахівців із управління культури та туризму міської ради схвально оцінила представлений творчий звіт, відзначивши виконавську майстерність більшості творчих колективів та режисерський задум, якій був вдалим, змістовним і цікавим.

За повідомленням управління культури та туризму міської ради
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В оселі мешканця ...
Наступна новина: На Вінниччині обговорювали ...

КОМЕНТАРІ