На Вінничині державні службовці Хмільницького району посадили 3700 саджанців (+фото)

На Вінничині державні службовці Хмільницького району посадили 3700 саджанців (+фото)

13.04.17 14:08 0 517
Хмільничани долучилися до обласної акції – День довкілля. Вчора, 11 квітня голова Хмільницької райдержадміністрації Євгеній Буткевич, голова Хмільницької районної ради Зоя Бонсевич, депутат Вінницької обласної ради Олександр Крученюк, депутати Хмільницької районної ради, працівники райдержадміністрації, управлінь і відділів, районної ради взяли участь в акції до Дня довкілля.

Цього дня на території ДП Хмільницький «Райагроліс» (директор Віктор Босенко), за безпосередньої допомоги лісівників на площі 0,8 га було висаджено 3 700 саджанців дуба.

Цьогорічна акція - це можливість уважно обдумати дії та кроки, які кожен з нас має зробити в напрямі збереження та відновлення довкілля, визначити роль кожного жителя у збереженні нашої планети, її екосистем і ресурсів. Нині, більше ніж коли-небудь, збереження життя на Землі вимагає від нас почуття загальної відповідальності – нації за націю, особистості за особистість, людини – за всі інші форми життя.

У цей день учасники Акції виявили пiклування i збереження, турботу та дбайливе ставлення до збереження і відтворення лісових ресурсів Хмільниччини

















Про це повідомили у Вінницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Програма ...
Наступна новина: У Волинській області у ...

КОМЕНТАРІ