Луцьк: комісія розглянула звернення підприємців ринку «Квітковий»

Луцьк: комісія розглянула звернення підприємців ринку «Квітковий»

13.04.17 10:46 0 538
Відбулося засідання постійної міської ради комісії з питань генерального планування, будівництва, архітектури та благоустрою, житлово-комунального господарства, екології, транспорту та енергозбереження. Депутати Андрій Козюра, Петро Бойко, Костянтин Петрочук, Микола Яручик, Віктор Ящук розглянули питання про звернення підприємців ринку «Квітковий», що на проспекті Соборності, 11а, щодо скасування рішення виконавчого комітету Луцької міської ради від 12.10.2016 № 678-13 «Про демонтаж тимчасових споруд на проспекті Соборності, 11а ».

Представники управлінь капітального будівництва та земельних ресурсів пояснили підприємцям причини, із-за яких не можна на цій території розміщувати ринок квітів. Зокрема, ця територія потрібна для належного обслуговування Будинку побуту, та й розташовані тимчасові споруди на комунікаційних мережах. Члени комісії обговорили проблему та доручили керівникам управлінь капітального будівництва та земельних ресурсів спільно з підприємцями напрацювати пропозиції щодо перенесення ринку «Квітковий», які будуть розглянуті комісією 24 березня.

Депутати також розглянули звернення керівника благодійної організації по захисту бездомних тварин Шмідт Л.В. щодо надання грошової допомоги на лікування та утримання тварин. Члени комісії рекомендували заявниці звернутися до керівника КП “Ласка” і узгодити питання співпраці.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Тернополяни – срібні ...
Наступна новина: До 5 травня на Вінниччині ...

КОМЕНТАРІ