Луцьк: у Великодню ніч вулицями міста курсуватиме громадський транспорт

Луцьк: у Великодню ніч вулицями міста курсуватиме громадський транспорт

13.04.17 10:17 0 488
Виконувач повноважень міського голови Ігор Поліщук підписав розпорядження щодо організації роботи міського пасажирського транспорту на Великодні свята.

Маршрути, за якими курсуватимуть автобуси та тролейбуси, охоплять майже усі мікрорайони міста.

Ігор Поліщук доручив керівнику Луцького підприємства електротранспорту Ігорю Грицюку організувати рух тролейбусів в ніч з 15 на 16 квітня (24.00 год. до 06.00 год.). Так, на маршруті № 1 “Бенделіані – Драмтеатр” курсуватиме один тролейбус; на маршруті № 3 “Лісництво — Драмтеатр” працюватиме одна одиниця транспорту; на маршруті № 4 “Львівська – Залізничний вокзал” - 1 од.; на маршруті № 9 “Гордіюк - ЦУМ” – 1 од., по два тролейбуси курсуватимуть на маршрутах №15 “ЦУМ – пр. Молоді – ЦУМ” та №15а “ЦУМ – пр.Молоді – ЦУМ”.

На провідну неділю (23 квітня) буде забезпечено роботу восьми тролейбусів за маршрутом № 7 “Залізничний вокзал – с. Гаразджа” та чотирьох автобусів за маршрутом “Конякіна (40-й квартал) - Гаразджа (кладовище)”, який проходитиме в прямому та зворотному напрямках вулицями та проспектами: Конякіна, Гордіюк, Соборності, Молоді, Відродження, Рівненська, с. Гаразджа (місця міжзмінного відстою на вул. Конякіна та в с.Гаразджа, біля кладовища).

Приватному акціонерному товариству “Луцьке АТП-10701” рекомендовано залучити для перевезень додаткові транспортні засоби (до 20-ти одиниць) за автобусним маршрутом № 3 “Гаразджа (кладовище) – Госпіталь”, відповідно до умов договору на перевезення пасажирів автомобільним транспортом з 15 до 16 квітня та 23 квітня і забезпечити рух одного автобуса за маршрутом № 9 “Теремнівська – с.Рованці (церква)” в ніч з 15 на 16 квітня (з 24.00 год. до 06.00 год.).

ТзОВ “Санрайз” рекомендовано залучити чотири автобуси, а перевізнику Ореховському П.О. - два автобуси для перевезення за маршрутом “Конякіна (40-й квартал) — Гаразджа (кладовище)”, який проходитиме у прямому та зворотньому напрямках вулицями та проспектами: Конякіна, Гордіюк, Соборності, Молоді, Відродження, Рівненська (місця міжзмінного відстою на вул. Конякіна та в с.Гаразджа, біля кладовища).

Детально з графіком руху автобусів за маршрутом “Конякіна (40-й квартал) — Гаразджа (кладовище)” можна ознайомитися тут.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ