Програма змагань,організованих Центром ТОВРДМ для чернігівських школярів

Програма змагань,організованих Центром ТОВРДМ для чернігівських школярів

13.04.17 14:00 0 649
Традиційно квітень для Центру туристсько-оздоровчої та виховної роботи з дітьми і молоддю розпочався із «Днів туризму», які проходять в урочищі Ялівщина для учнів загальноосвітніх навчальних закладів міста Чернігова. Школярам під час змагань пропонується подолати різні туристичні етапи: колода, паралельні мотузки, в'язання вузлів на швидкість, завдання з топографії, туристична вікторина тощо. Першими участь у «Днях туризму» взяли ЗНЗ №21 і №5, загалом подали заявки 27 загальноосвітніх навчальних закладів міста.

Програма змагань, організованих Центром ТОВРДМ:

21 – 22 квітня - відкриті міські особисто-командні змагання з пішохідного туризму серед учнів та вихованців ЗНЗ та ПНЗ міста (головний суддя змагань Д. Є. Журба).

22 – 23 квітня - Чемпіонат Чернігівської області зі спортивного орієнтування (головний суддя Чемпіонату Г. Г. Купрієнко).

4 – 5 травня - міський етап Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура»). У Центрі ТОВРДМ працюють консультаційні пункти з підготовки команд до етапів «Теренова гра» (контактна особа Г. Г. Купрієнко) та «Туристсько-спортивна смуга перешкод» (контактна особа Д. В. Житник).

13 травня - гра-вікторина з історичного орієнтування «Краєзнавчий калейдоскоп» серед гуртківців Центру.

Для додаткової інформації та консультацій звертайтеся за телефоном 3–12–40.

За повідомленням Центру ТОВРДМ
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Учні старших класів ...
Наступна новина: На Вінничині державні ...

КОМЕНТАРІ