Професійна косметика: Що це таке і для чого вона створена?

Професійна косметика: Що це таке і для чого вона створена?

13.04.17 21:13 0 1142

Професійна косметика - це досить популярна на сьогоднішній день фраза! Що мається на увазі під цим висловлюванням? Черговий маркетинговий хід або просто вислів століття? Мало хто може відповісти на це питання, так як мало хто знає, що таке косметика для професіоналів і за якими критеріями вона визначається. Інноваційні технології, виробництво на новітньому обладнанні, нові ідеї і наукові вершини, все те, що сьогодні дає можливість сучасній косметиці називати себе по справжньому професійною.

Від професіоналів для професіоналів

По-перше, потрібно розібратися з самим терміном «професійна косметика». Перше питання - її виробляють професіонали або ж її застосовують професіонали?

Так, в дійсності, майже і те, і інше твердження буде правильним. Так як над створенням такої косметики дійсно працюють великі фахівці, і мало того, що всі вони професіонали своєї справи - косметологи, біологи, хіміки, фармацевти, дерматологи, алергологи, дієтологи і багато інших. Цей величезний труд реалізовує інновації та ідеї в дослідницьких лабораторіях, оснащених найкращим і найсучаснішим обладнанням. Багаторічна праця і нескінченні наукові відкриття, ведуть їх до все більшої боротьби в технологічній і науковій сферах.

Кожна марка намагається не просто розробити, а й вчасно запатентувати своє відкриття. Але, вже розроблені і випробувані засоби, які існують на сьогоднішній день, використовуються профі, а в косметику народного споживання потраплять лише через кілька років.

Одним словом в звичайних магазинах сьогодні ми цю косметику придбати не зможемо, тому що в першу чергу вона спочатку потрапить в використання справжнім професіоналам в серйозні салони краси. До речі, в Києві придбати професійну косметику можна в інтернет-магазині: Kisa.ua.

Один з головних принципів - лікувати, а не маскувати

На відміну від звичайної, в професійній косметиці використовується повний науковий і конкретизований підхід. У ній однозначно не містяться шкідливі речовини, дешеві ароматизатори і наповнювачі «пустушки». Так як їх покликання - не маскувати і приховувати недоліки, а повністю усувати проблеми і запобігати можливості їх виникнення.

Косметичні засоби проти зморшок, зміцнення волосся, підтягування шкіри, видалення рубців, пігментних плям, бородавок, лікування вугрів, епіляції, відновлення структури нігтів і т. д. - все створюється справжніми професіоналами.

В ефективності препаратів важко сумніватися, так як їх продукти повністю перевіряються на відповідність європейському стандартам і своїм особливим критеріям для отримання відповідного їм сертифіката. Крім того, нескінченна боротьба не дозволяє ввести в виробництві пробіл.

Саме лікування, а не маскування! Тому, їх рецептура і ефект більше схожі на фармацевтичний.

У кожної виниклої проблеми є своє рішення

Важливо знати, що критерії пізнання структури і типу окремого виду (шкіри, волосся, нігтів і т.д.) для професійної косметики, на відміну від сьогоднішніх критеріїв, сильно розширені.

Наприклад, якщо сьогодні, наша косметика поділяє структуру шкіри на три типи - жирна, суха, нормальна, то, в професійній косметиці їх кілька десятків. Тому виною, професійний науковий підхід різних сфер діяльності, які розробляють дану косметику, при цьому враховуються і всі супутні фактори:

  • схильність шкіри до алергії;
  • стан поверхневих кровоносних судин;
  • і навіть загальна життєдіяльність організму.

З вищесказаного витікає, що про себе доведеться детально дізнатися шляхом обстеження у фахівців різних сфер. А значить, і лікування та вирішення проблем буде комплексним.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Наступна новина: Будуємо басейн: Основні ...

КОМЕНТАРІ