Прокурори привезли великодні подарунки дітям-сиротам Часовоярівської спеціальної загальноосвітньої школи-інтернат №8 Донецької області     Україна – велика та багатогранна і кожен регіон має свої особливості відзначення Великодня. Однак,усі діти на

Прокурори привезли великодні подарунки дітям-сиротам Часовоярівської спеціальної загальноосвітньої школи-інтернат №8 Донецької області Україна – велика та багатогранна і кожен регіон має свої особливості відзначення Великодня. Однак,усі діти на

14.04.17 12:31 0 624
Україна – велика та багатогранна і кожен регіон має свої особливості відзначення Великодня. Однак, усі діти на це свято однаково з надією чекають дива та подарунків. І є дітлахи, які не з власної волі чи провини опинились без батьківського піклування, а рідні домівки їм замінюють стіни дитячих будинків та інтернатів. Але доброта і віра в чудеса здатна зберігати все найдорожче в людських серцях Напередодні свята Воскресіння Христового, керівництво прокуратури Закарпатської області знову провело благодійну акцію направлену на підтримку дітей-сиріт та дітей позбавлених батьківського піклування та закупили подарунки для малечі.

Група прокурорів на чолі з прокуром області Володимиром Гаврилюком, відвідали школу-інтернат на сході нашої країни, де через постійні військові дії, місцеві дітки, як ніхто потребують віри в диво, допомоги та підтримки.

Подолавши шлях у 1570 км, прокурори привезли подарунки в смт. Часів Яр Донецької області, якє знаходиться на відстані 20 км від лінії розмежування де ідуть постійні обстріли. Прокурорів, радо зустрічали 42 дітей-сиріт, які мешкають у Часовоярівській спеціальній загальноосвітній школі-інтернаті №8.

Діти отримали продукти харчування, солодощі, фрукти, одяг та взуття, які заздалегідь закупили прокурори.

«Великдень – особливо величне християнське свято, – сказав, вітаючи діток, прокурор області Володимир Гаврилюк. – У цей день діти просять Бога про здійснення своїх найзаповітніших мрій. Я хочу побажати вам, щоб усі ваші мрії здійснилися. Нехай Господь завжди допомагає вам, оберігає та дарує вам та вашим рідним здоров"я і радість»

Привітав малечу і заступник прокурора Закарпатської області Андрій Новіков, побажав їм чистого мирного неба, гарної долі, щоб вони зустріли святу Паску в колі бизьких людей і Господь благословив їх на добрі вчинки.

Для нас не повинно існувати чужих дітей - вважають прокурори. Кожен дорослий несе відповідальність за дитячу долю. Особливо, коли йдеться про долю тих, хто щодня змушений боротися за своє життя. Смаколики та подарунки – це тільки маленькі радощі, але і вони можуть викликати усмішки на дитячих обличчях.

У відповідь прокурори отримали окрім щирих радісних емоцій дітлахів, ще й подарунки від маленьких мешканців школи-інтернату - Агнелика, зробленого з папье-маше, а також ікону Ангела-охоронця, вишиту бісером власними руками.

Прес-служба прокуратури Закарпатської області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Тернопілля: на ...

КОМЕНТАРІ