Володимир Гройсман: Щорічна серйозна системна робота виведе дороги країни на якісний рівень

Володимир Гройсман: Щорічна серйозна системна робота виведе дороги країни на якісний рівень

14.04.17 08:25 0 562
З метою забезпечення високої якості виконання робіт із будівництва та реконструкції доріг Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман закликав місцеву владу із максимальною відповідальністю та ефективністю використовувати отримані у результаті децентралізації можливості.

Про це Глава Уряду зазначив 12 квітня, під час засідання Уряду.

— — "Щорічна серйозна системна робота виведе дороги країни на якісний рівень. І тут важливо, щоб місцева влада, яка у результаті децентралізації, отримала мільярди, десятки мільярдів, які можливо використовувати у тому числі на реконструкцію і будівництво доріг, дуже сумлінно виконала свою роботу, свої завдання", - наголосив Володимир Гройсман.

Прем'єр-міністр зауважив, що на місцях можливо якісніше проконтролювати якість виконання робіт, ніж це можливо зробити з центру:

— "Я звертаюся до місцевих керівників, міських голів, голів громад України, районних державних адміністрацій, обласних адміністрацій, обласних рад - шановні друзі, я дуже прошу вас, щоб ви максимально ефективно підійшли до ремонту, реконструкції доріг, за які ви відповідаєте, зробили це якісно".

Про це повідомили у Житомирській ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Релігійні організації ...
Наступна новина: Замість ярів та крутосхилів ...

КОМЕНТАРІ