Луцьк: «Безпека у житті – життя у безпеці»

Луцьк: «Безпека у житті – життя у безпеці»

14.04.17 12:26 0 668
12 квітня на базі Палацу учнівської молоді за сприяння управління освіти Луцької міської ради, з метою навчання учнів загальноосвітніх навчальних закладів правилам безпечної поведінки, формування в учнівської молоді поваги до професії рятувальника, залучення її до ознайомлення з історією пожежно-рятувальної справи та популяризації серед дітей і молоді здорового способу життя відбувся міський етап ХХІІІ Всеукраїнського фестивалю дружин юних пожежних. У фестивалі взяло участь 5 команд із загальноосвітніх навчальних закладів міста Луцька №№ 4, 11, 14, 22, 23.

Програма фестивалю складалася з двох конкурсів. У конкурсі «Домашнє завдання» на тему «Безпека у житті – життя у безпеці» команди відзначилися своєрідністю репертуару та виконавською майстерністю, вражали цікавими змістовними виступами, музичними номерами, різножанровістю. Виступи супроводжувалися презентаційними матеріалами, відеосюжетами, а також буклетами та листівками щодо необхідності дотримання правил безпеки життєдіяльності, які розповсюджувалися у глядацькому залі. Конкурс «Плакат соціальної реклами» мав на меті створити плакат з питань безпеки життєдіяльності. По завершенні фестивалю було підбито підсумки, а саме:

* І місце виборола команда «Агенти 101» Луцького навчально-виховного комплексу загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів № 22 – ліцей;

ІІ місце за однаковою сумою балів розділили між собою команди «Агенти впливу» Луцької гімназії № 4 імені Модеста Левицького та «ПОНТИ» Луцького навчально-виховного комплексу «Гімназія № 14 імені Модеста Левицького»;

ІІІ місце виборола команда «КМТЗ» Луцької загальноосвітньої школи І-ІІ ступенів № 11 – колегіум;

ІV місце посіла команда «23 квартал» Луцької загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 23.

Варто зазначити, що команда-переможець міського етапу ХХІІІ Всеукраїнського фестивалю дружин юних пожежних «Агенти 101» Луцького навчально-виховного комплексу загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів № 22 – ліцей представлятиме місто Луцьк у зональному етапі ХХІІІ Всеукраїнського фестивалю дружин юних пожежних, який відбудеться 04 травня 2017 року у приміщенні Рожищенського районного будинку культури, де змагатимуться команди із районів: Рожищенського, Ківерцівського, Луцького, Горохівського, Локачинського та міста Луцька.

Управління освіти Луцької міської ради

(724 800, 728 058)

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ