У Рівненській області жінка року працює у Здолбунівській місцевій прокуратурі

У Рівненській області жінка року працює у Здолбунівській місцевій прокуратурі

14.04.17 11:44 0 709
Любов Володимирівна Ковальчук, старший радник юстиції, керує Острозьким відділом Здолбунівської місцевої прокуратури Рівненської області. А ще це розумна, красива, вимоглива і життєрадісна жінка, сповнена чарівності і сонячної енергії.

Ось уже 2 десятки років, як пов'язала своє життя з роботою в органах прокуратури Любов Ковальчук. Вона не жалкує, що ці роки присвятила службі в ім'я справедливості і Закону, і що через цілковиту віддачу прокурорським справам може й не додала тепла домівці. Родина розуміє її і підтримує, бо знає, що більш за все на світі вона любить працювати.

Народилася Любов Володимирівна 27 липня 1965 року в м.Костопіль Рівненської області в сім'ї робітників.

У 1984 році вступила до Харківського юридичного інституту, який закінчила з відзнакою у 1988 році.

На роботу в прокуратуру Любов Володимирівна потрапила вже досвідченим юристом, адже встигла попрацювати і юрисконсультом, і, будучи народним засідателем, виконувала обов'язки голови районного суду на час його відсутності. Тому та обставина, що вона нині нині керує відділом прокуратури у районі, то закономірне визнання її знань, досвіду і результатів праці.

Жінка-керівник відповідає не тільки за свою роботу, а й за роботу кожного підлеглого. Оскільки працівники на роботі проводять більше часу, ніж удома, то Любов Володимирівна піклується також про здорову атмосферу в колективі.

Увесь колектив згуртований та відповідальний, кожен за свій напрям, у Любові Володимирівні, передусім, бачить старшу наставницю, яка поділиться і порадами і знаннями. Кожен прокурорський працівник переконаний, що коли права людини чи інтереси держави захищено саме за його реагування, то немає меж тій радості та задоволенню, що щось важливе зроблено для людського добра.

За сумлінну, наполегливу працю в органах прокуратури та високий професіоналізм Любов Ковальчук неодноразово заохочувалася, зокрема, нагороджена орденом княгині Ольги ІІІ ступеня.

А місяць тому в Острозькому районному будинку культури в рамках святкування Міжнародного жіночого дня нагородили переможниць щорічного конкурсу «Жінка року-2016». Визнано найбільш активних представниць жіноцтва за вагомий внесок в соціальне, політичне, правове, наукове та культурне життя Острозького краю. І перемогу у номінації «Жінка – працівник прокуратури, суду, фіскальних органів, національної поліції» здобула начальник Острозького відділу Здолбунівської місцевої прокуратури Любов Ковальчук.

Колеги цій обставині немало радіють. Адже тепер загальновідомий факт, що серед успішних жінок, які встигають зразково працювати на державних посадах і бути гарною господинею вдома, є й працівниці прокуратури.

Пишаємося такими колегами. Адже Любов Володимирівна має унікальний талант жити й трудитись так, щоб примножувати добро і красу, порядок та затишок не тільки у своїй оселі, а й на робочому місці, у своєму колективі.

Керівник Здолбунівської місцевої прокуратури

Григорій Нижник Tweet
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Вінниччині відбулося ...
Наступна новина: Концерт-презентація від ...

КОМЕНТАРІ