Вінничина: діти пільгових категорій Жмеринського району здійснили «Подорож у дитячий світ» (+фото)

Вінничина: діти пільгових категорій Жмеринського району здійснили «Подорож у дитячий світ» (+фото)

14.04.17 11:34 0 512
Діти із багатодітних сімей та родин учасників АТО Жмеринського району відвідали розважальний центр «Ігроманія». В рамках благодійної акції «Подорож у дитячий світ», яка проходить під патронатом голови обласної державної адміністрації Валерія Коровія та за участі мецената Сергія Капусти, 20 юних жмеринчан мали змогу досхочу награтися в різноманітні ігри, пострибати на батуті, позмагатись у теніс і навіть пройти «міні курс» юного водія.

А ще на маленьких гостей із Жмеринського району чекав майстер-клас із гри в боулінг та захоплюючі перегони на автодромі.

Після розваг малюки пригощались піцою, узваром та смаженою картоплею. А завершилась шня «Подорож у дитячий світ» відвіданням Подільського зоопарку.

Доглянуті тварини та птахи, про яких дбають працівники «Віноблагролісу», справили на дітей неабияке враження. Найдовше затримувались маленькі гості із Жмеринського району біля кліток із хижаками.

Довго розглядали малюки вольєри із птахами, яких у Подільському зоопарку десятки видів. Із захватом і острахом спостерігали за гігантами – зубрами та бізонами.

Щиру вдячність організаторам благодійної акції «Подорож у дитячий світ» та колективу « Ігроманії» висловила головний спеціаліст відділу у справах молоді та спорту Жмеринської райдержадміністрації Тетяна Кабаровська, яка супроводжувала дітей-пільговиків.

« в «Ігроманії» розважаються 12 дітей із багатодітних сімей та 8 діток учасників антитерористичної операції. Ми дуже вдячні уважному і турботливому персоналу розважального центру за свято, яке вони допомогли організувати для дітей, що потребують особливої уваги і піклування».

Нагадаємо, що благодійна акція «Подорож у дитячий світ» під патронатом голови обласної державної адміністрації Валерія Коровія триває . У квітні місяці до неї долучаться діти вразливих категорій із Іллінецького та Гайсинського районів Вінницької області.





























































































Про це повідомили у Вінницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ