На Вінниччині відбулася презентація 58 проектів навчальних закладів для отримання грантів (+фото)

На Вінниччині відбулася презентація 58 проектів навчальних закладів для отримання грантів (+фото)

14.04.17 09:58 0 547
Відповідно до Обласної програми розвитку інформаційних та інноваційних технологій в закладах освіти області на 2016-2020 роки протягом 6-11 квітня в Департаменті освіти і науки Вінницької облдержадміністрації відбулася презентація проектів, які подали навчальні заклади області для отримання грантів.

Цьогоріч, на розгляд експертної ради було подано 58 проекти. Рада у складі 18 осіб та під керівництвом заступника голови – директора Департаменту освіти і науки облдержадміністрації Ігоря Івасюка розділить між навчальними закладами 650 тисяч грн. Кошти допоможуть навчальним закладам реалізувати власні проекти у сфері розробки та застосування інформаційних, телекомунікаційних, інноваційних технологій в управлінську діяльність та навчально-виховний процес, науково-пошукову роботу.

Так, за 200 тис. грн. в номінації «дошкільні, позашкільні, міські і сільські ЗНЗ» боролися 34 проекти; на 150 тис. грн. в номінації «професійно-технічні навчальні заклади» претендують 8 проектів; на 100 тис. грн. претендують 11 ВНЗ І-ІІ р.а. та ще на 200 тис. грн. 5 ВНЗ ІІІ-ІV р.а. Рішення про визначення переможців буде прийнято 20 квітня на колегії Департаменту освіти і науки Вінницької ОДА та передано в обласну Раду для затвердження.





























Про це повідомили у Вінницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Юні плавці з Тернополя ...
Наступна новина: Судитимуть двох лучан,які ...

КОМЕНТАРІ