«Осанна Господу,осанна!» - у Вінниці презентували книгу відомої української поетеси Тетяни Яковенко (+фото)

«Осанна Господу,осанна!» - у Вінниці презентували книгу відомої української поетеси Тетяни Яковенко (+фото)

14.04.17 12:59 0 655
Завдяки ініціативі редактора журналу «Вінницький край» Вадима Вітковського, письменників Вінниччини, та підтримки Департаменту інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Вінницької обласної державної адміністрації,12 квітня, напередодні Великодніх свят, у відділі економіки та новітніх технологій ВОУНБ ім. К. А. Тімірязєва відбулася презентація книги відомої української поетеси Тетяни Яковенко – «Осанна Господу, осанна!» (Переспіви Святого Письма).

Щирі привітання прозвучали на адресу поетеси від отця Григорія – настоятеля парафії Пресвятої Богородиці Греко-католицької церкви у м. Вінниці, від Пилипа Янківера – офіційного представника журналу «Вінницький край» у США, від Юрія Хмелівського - журналіста і поета, від Костянтина Войцехівського– директора Вінницького обласного комунального гуманітарно-педагогічного коледжу, де на даний час працює Тетяна Василівна.

Під час презентації звучали пісні на слова Тетяни Яковенко у виконанні талановитих співачок Тетяни Скомаровської «Вічного неба…» та Віри Остапчук «І легко падали дощі». А на завершення заходу всі присутні мали насолоду від читання власної поезії Тетяною Яковенко.











Про це повідомили у Вінницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Чернівці: У першому ...
Наступна новина: Історія гри Mahjong ...

КОМЕНТАРІ