В Тернопільській області триває робота щодо підготовки загонів територіальної оборони

В Тернопільській області триває робота щодо підготовки загонів територіальної оборони

15.04.17 10:37 0 719
13 квітня відбулась робоча зустріч Штабу сприяння теробороні Тернопільської області.

До складу Штабу входять 24 ГО Військово-патріотичного виховання та підготовки і Ветеранські організації Воїнів АТО, Афганістану, Миротворчих операцій.

Рух Сприяння Територіальній Обороні (м. Київ) представив свої напрацювання в області підготовки Територіальної оборони, взаємодії з РНБО, Генеральним Штабом та командуванням Сухопутних військ, розробкою нормативно-правової бази та методик підготовки і функціювання для Тероборони. Також представлено напрацювання в напрямках розвитку і підготовки загонів Тероборони, створення Студгвардії та просуванню військово-патріотичного виховання на теренах Тернопільської області.

Під час зустрічі досягнуто домовленостей про взаємодію Тернопільського Штабу РСТО та Центральним апаратом Руху СТО, обмін напрацювань, створення нормативно-провових документів, організацію спільних вишколів і основним це спільно Розвивати Територіальну Оборону України.

Також в рамках Руху сприяння тер.оборони в СК "Центуріон" відбувся семінар інструктора з крав маги Михайла Левицького пороботі зі збороєю (пістолет), а також семінар надання долікарської допомоги по протоколу ТССС за участі ТДМУ ім. І. Я. Горбачевського, рятувальників і військової розвідки.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Семена овощей: Как ...
Наступна новина: Волинь: розбійник,який ...

КОМЕНТАРІ