Чернігів: 29-30 квітня – відкриття туристичного сезону

Чернігів: 29-30 квітня – відкриття туристичного сезону

15.04.17 08:57 0 609
29-30 квітня в Чернігові відбудеться відкриття туристичного сезону. План заходів та пропозиції до нього обговорювались на засіданні організаційного комітету у міській раді за участю заступника міського голови Ольги Хоніч.

«Цього року відкриття туристичного сезону має тематичну спрямованість під назвою «Дерун-фест», - повідомила Ольга Хоніч. Звертаючись до присутніх, вона зазначила, що необхідно докласти максимум зусиль для того, щоб яскраво показати потенціал Чернігова та було цікаво чернігівцям і гостям нашого міста.

У нараді взяли участь представники структурних підрозділів міської ради, департаменту культури і туризму, національностей та релігій та департаменту спорту облдержадміністрації, Національного історико-культурного заповідника "Чернігів стародавній" та туристичної сфери, представники засобів масової інформації.

З попереднім планом основних заходів з проведення відкриття туристичного сезону у місті ознайомив присутніх Олександр Шевчук, головний режисер фестивалю, начальник військово-музичного центру Сухопутних військ Збройних Сил України. Він повідомив, що передбачена насичена історико-культурна програма заходів, серед яких: унікальні тури по туристичних місцях Чернігова, майданчик майстрів, відвідування музеїв, виступи спортсменів, неймовірні реконструкції історії нашого міста, цікава концертна програма. Крім того, фестиваль вуличної їжі та майстер-класи з приготування дерунів.

Учасники наради звернули особливу увагу на питання забезпечення благоустрою та впорядкування місць проведення заходів, а також, забезпечення охорони правопорядку в обласному центрі.

Прес-служба Чернігівської міської ради
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Муніципальна поліція ...

КОМЕНТАРІ