В Житомирській області жителі Пулинського району заблокували вантажівку зі львівським сміттям

В Житомирській області жителі Пулинського району заблокували вантажівку зі львівським сміттям

15.04.17 08:48 0 657
Жителі Пулинського району Житомирщини заблокували вантажівку зі львівським сміттям та обіцяють не випустити до того часу, поки не буде прибрано 11 фур сміття, викинутого у районі 2 дні тому.

Про це заявляють самі жителі, а також нарікають, що сміття викинули їм у подарунок на «чистий четвер», хоча напередодні увесь район прибрав узбіччя та провів масштабну толоку.

Позицію людей підтримує і місцева влада.

Голова Пулинської РДА Віктор Байда зазначає: «Львів та навколишні райони організували флешмоб та передали нам естафету львівського сміття. Але ми її будемо підтримувати іншим методом. Заблокували вантажівку, яку затримала поліція, і не випустимо до тих пір, поки 11 фур сміття не заберуть назад додому. Люди налаштовані категорично. І ми їх підтримуємо».

Приблизно в ніч на 13 квітня близько 200 тонн сміття скинули на території Пулинського району, зокрема у селах Улашанівка та Червоносілка.

Походження сміття не викликає сумнівів, адже у ньому наявні товарні чеки з міста Львова та документи з найближчих районів.

Також 13 квітня поліція виявила поблизу села Улашанівка автомобіль, завантажений 20 тонами відходів. Проходять процесуальні дії, поліція допитує власника затриманого автомобіля.

Водій вантажівки зазначає, що везе сміття у Київ, але кінцевий пункт призначення назвати не може, бо йому «ще не повідомили».

Автомобіль тимчасово затриманий, а поліція звернулася з клопотанням до суду про арешт зазначеної вантажівки.

Про це повідомили у Житомирській ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ