На Вінничині прокуратура оскаржуватиме рішення суду

На Вінничині прокуратура оскаржуватиме рішення суду

15.04.17 08:00 0 514
Немирівською місцевою прокуратурою забезпечено підтримання публічного обвинувачення у кримінальному провадженні щодо корупційного злочину.

Так, Немирівським районним судом винесено обвинувальний вирок відносно начальника одного із відділів Немирівської районної державної адміністрації, який, протягом 2013 року, зловживаючи своїм службовим становищем, за попередньою змовою з одним із приватних підприємців, розтратив бюджетні кошти у сумі 7 тисяч гривень, виділені на ремонт шкільного автобуса.

Прокуратурою доведено, що фактично ремонт не був виконаний, а виділені бюджетні кошти вказаними особами привласнено.

Вироком суду начальника відділу Немирівської районної державної адміністрації визнано винним за ч. 3 ст. 27 ч. 1 ст. 366, ч. 3 ст. 191 КК України та призначено покарання у виді 4 років позбавлення волі із позбавленням його права обіймати посади, пов’язані з обліком, збереженням, управлінням та розпорядженням матеріальними цінностями строком на 3 роки, на підставі ст. 75 КК України, звільнено від відбування основного покорання з іспитовим строком 3 роки.

Приватного підприємця визнано винним за ч. 1 ст. 366, ч. 3 ст. 191 КК України та призначено покарання у виді 3 років позбавлення волі, волі із позбавленням його права обіймати посади, пов’язані з обліком, збереженням, управлінням та розпорядженням матеріальними цінностями строком на 2 роки, на підставі ст. 75 КК України, звільнено від відбування основного покорання з іспитовим строком 2 роки.

Немирівською місцевою прокуратурою указане рішення суду буде оскаржено у апеляційному порядку у зв’язку із м’якістю призначеного судом покарання.

Про це повідомили у прес-службі прокуратури Вінницької області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Історія гри Mahjong ...
Наступна новина: Асфальтування на вул. ...

КОМЕНТАРІ