В Луцьку студенти педколеджу взяли реванш у змаганнях з волейболу серед юнаків

В Луцьку студенти педколеджу взяли реванш у змаганнях з волейболу серед юнаків

15.04.17 09:58 0 790
З метою популяризації та подальшого розвитку волейболу в місті Луцьку, підвищення майстерності студентської молоді, залучення їх до систематичних занять спортом та пропаганди здорового способу життя, управління з питань фізичної культури та спорту організувало проведення щорічних змагань з волейболу (юнаки) серед команд ІІІ групи (ПТНЗ, ВНЗ І-ІІ рівнів акредитації) за програмою Спартакіади міста 2017 року;

Змагання проходили в спортзалах Луцького педагогічного коледжу та технічного коледжу Луцького національного технічного університету.

Вісім команд, шляхом жеребкування, були поділені на дві підгрупи. В очних поєдинках в одне коло визначалися місця команд, які у фінальній частині у стикових іграх визначали переможців.

У підгрупі А переможцями стали команди Луцького педагогічного коледжу та Волинського державного училища культури і мистецтв імені І.Ф.Стравінського. В підгрупі Б найкращі результати показали команди технічного коледжу Луцького національного технічного університету та Луцького коледжу рекреаційних технологій і права. Саме ці команди розіграли між собою звання найсильніших.

У матчі за третє місце студенти коледжу рекреаційних технологій і права (викладачі Анатолій Крот, Вадим Тесунов) впевнено перемогли з рахунком 2:0 (25:16, 25:11) команду училища культури і мистецтв (викладач (Микола Воробей) і стали третіми.

Окрасою фінальної частини змагань стала, як і прогнозувалося, гра між командою переможцем минулорічної першості - технічного коледжу ЛНТУ (викладач Микола Гамалійчук) та срібним призером - командою педагогічного коледжу (викладач Володимир Констанкевич), яка була настроєна по бойовому, щоб взяти реванш за минулорічну поразку.

Приємно відзначити, що повболівати за своїх вихованців прийшли керівники обох навчальних закладів Олег Герасимчук та Петро Бойчук.

Гра тримала в напрузі присутніх до останніх хвилин гри. Першу партію з рахунком 25:17 виграють майбутні педагоги. У другій партії команди йшли очко в очко поперемінно виходячи вперед та наздоганяючи суперника. Проте майстерність, точність та злагодженість дій команди педколеджа в кінцівці партії дозволила їм завершити гру перемогою 25:13 і в підсумку в грі з рахунком 2:0.

Ото ж реванш відбувся і перемогу в цьогорічних змаганнях з волейболу (юнаки) серед команд ІІІ групи (ПТНЗ, ВНЗ І-ІІ рівнів акредитації) за програмою Спартакіади міста 2017 року стала команда Луцького педагогічного коледжу. Господарі майданчика — команда технічного коледжу Луцького національного технічного університету віце — чемпіон.

На урочистому закритті змагань начальник управління з питань фізичної культури та спорту Луцької міської ради Юрій Волинець подякував командам, за красиву гру, викладачам — за якісну підготовку команд, суддям — за кваліфікований арбітраж, а керівникам установ — за сприяння та підтримку команд і вручив дипломи переможцям. Також посадовець привітав усіх присутніх з наступаючим святом Великодня і побажав здоров'я, миру та удачі.

Наступним видом змагань за програмою Спартакіади міста 2017 в ІІІ-ій групі будуть змагання з міні-футболу серед юнаків, які відбудуться 25-28 квітня і змагання з легкої атлетики 27 квітня.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: 25 квітня відбудеться ...
Наступна новина: На Великодні свята у ...

КОМЕНТАРІ