В Луцьку майстер-клас по випіканню паски

В Луцьку майстер-клас по випіканню паски

15.04.17 08:26 0 571
Вже зовсім скоро, 16 квітня, православні українці святкуватимуть Великдень. Найпопулярнішою традицією залишається випікання паски.

12 квітня управління соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді спільно з кафе «Кульбаба» організували майстер-клас по випіканню паски для дітей, які потребують особливої соціальної підтримки. Учасники заходу навчилися правильно випікати паску та дізналися усі секрети її приготування. Поки «Великодній хліб» випікався, діти у затишній атмосфері пригощалися смаколиками.

«З дітками особливої долі мали на меті поділитися краплиною доброти та турботи. Вкрай важливо долучати наших діток до традицій та звичаїв святкування Великодня в Україні», — сказала директор кафе «Кульбаба» Надія Стефанович. «Приємно, що до цієї нелегкої роботи долучилися і хлопчики, і дівчатка. Ми щиро віримо у те, що своїми знаннями про технологію приготування паски дітки поділяться зі своїми батьками», — сказала головний спеціаліст управління соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді Юлія Партас.

Управління соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді щиро дякує соціально активному та відповідальному партнеру-кафе «Кульбаба» та його директору Надії Стефанович.

УСССДМ

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Змагалися найсильніші ...
Наступна новина: Голова ...

КОМЕНТАРІ