В Луцьку будуємо кар’єру разом

В Луцьку будуємо кар’єру разом

15.04.17 09:36 0 744
Для того, щоб допомогти студентам зробити перші кроки у професійній кар'єрі, в квітні 2017 року проведено «Ярмарки кар'єри»:

- 05 квітня-для студентів Луцького національного технічного університету Факультету будівництва та дизайну;

- 11 квітня-для студентів Волинського інституту економіки та менеджменту які здобувають освіту менеджерів, публічного управління і адміністрування та обліку і аудиту;

- 12 квітня-для студентів Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки, які навчаються за спеціальностями «математика», «фізика» та «інформатика».

Заходи організовано за сприянням Луцького міського центру зайнятості в рамках функціонування Центрів кар'єри у навчальних закладах.

На Ярмарках кар'єри студенти дізнались про можливості працевлаштування та перспективи кар'єрного росту від представників таких роботодавців: ТОВ «Клевер Сторс», ТзОВ «Кодінг», ТОВ «Артефакт», ТзОВ «Воиньзернопродукт», ПП ТД «Салют», компанія «Інтернет-девелз», компанія «Jabil», ПП «Ефект», група компаній «Епіцентр» та «Нова лінія», ТзОВ «Інтербудінвест», Рекламно-видавнича компанія «Тенета».

Хорошим стартом для професійної кар'єри студентів може стати працевлаштування у цих компаніях. Підприємства проводять навчання молодих спеціалістів, офіційне працевлаштування, забезпечують соціальним пакетом, конкурентною заробітною платою, можливе кар'єрне зростання, індивідуальний підхід до кожного працівника.

Інформували присутніх про посади на роботи у Херсонській області. За потребою у сезонних працівниках звернулись 200 роботодавців. Налічується 3000 вакансій, з них більше трьохсот пропозицій із наданням житла.

На Ярмарках кар'єри студенти мали можливість почути інформацію про підприємства, їх напрямки діяльності, можливості проходження практики та переваги працевлаштування. Побажаємо студентській молоді бути активними шукачами роботи та справжніми професіоналами своєї справи.

Луцький міський центр зайнятості 247377

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: 25 квітня відбудеться ...

КОМЕНТАРІ