У місті Волноваха Донецької області збудують український православний храм

У місті Волноваха Донецької області збудують український православний храм

15.04.17 12:27 0 773
Продовжується дружба та співпраця міст Луцьк та Волноваха. Перед великим православним святом — Вербною неділею представники ініціативної групи акції «Луцьк-Волноваха: РАЗОМ збудуємо храм!», до складу якої увійшли представники міської влади Луцька, громадськість і духовенство, та Благодійного фонду «Волинь-2014» приїхали, аби привітати Волноваху і її мешканців з Великоднем.

Ініціативна група передала мирним мешканцям та військовослужбовцям 800 пасок, виготовлених на благодійній основі в ТМ "Теремно Хліб".

Також волиняни взяли участь у ряді заходів — у півфіналі Кубку району з футболу, відвідали Творчий центр для молоді, де відбувся майстер-клас для діток з розпису писанок, а також - святковий концерт.

В рамках візиту лучан у Волноваській районній раді відбулася нарада з питань будівництва храму УПЦ Київського патріархату у цьому місті. Тут обговорили деталі майбутнього будівництва церкви, зокрема й фінансові аспекти — храм будуватиметься на кошти волинських та волноваських меценатів і благодійників.

Маленька дерев'яна церква, котра незабаром з'явиться у Волновасі, має стати не тільки місцем для молитви: біля неї буде розбито невеличкий сквер для відпочинку з дітками, діятимуть Недільна школа і благодійний осередок.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Волинській області у ...
Наступна новина: У Волинській області ...

КОМЕНТАРІ