Буковина: на Хотинщині внаслідок ДТП загинула неповнолітня пасажирка (+фото)

Буковина: на Хотинщині внаслідок ДТП загинула неповнолітня пасажирка (+фото)

18.04.17 08:02 0 741
Водій мотоцикла не впорався з керуванням та допустив перекидання транспортного засобу. Незважаючи на всі зусилля медиків, пасажирку не вдалося врятувати.

Смертельна автопригода сталася у великодню неділю у селі Рухотин Хотинського району. Керуючи мотоциклом «МТ-10», 17-річний житель села Поляна не вибрав безпечної швидкості руху, не врахував дорожньої обстановки та допустив перекидання транспортного засобу. У результаті ДТП 13-річна пасажирка, жителька села Поляна, під час надання медичної допомоги померла у Хотинській центральній районній лікарні.

Відомості за фактом дорожньо-транспортної пригоди внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками правопорушення, передбаченого частиною 2 статті 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.



Зважаючи на те, що з потеплінням на дорогах суттєво побільшало двоколісних транспортних засобів, правоохоронці звертаються до водіїв мототранспорту з проханням бути уважними на автошляхах, виявляти взаємоповагу та ввічливість до всіх учасників дорожнього руху, дотримуватися транспортної дисципліни та культури. Пам'ятайте, що від кожного з вас залежить безпека на дорогах, життя інших людей та ваше власне життя.

Сподіваємось, що водії «залізних коней» дослухаються до слушних порад, тоді поїздки до пункту призначення завжди будуть безпечними.

Відділ ЗБДР УПД ГУНП

в Чернівецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Делегація із Волновахи ...

КОМЕНТАРІ