Що таке фотокнига,і чому вона замінила стандартні фотоальбоми

Що таке фотокнига,і чому вона замінила стандартні фотоальбоми

18.04.17 21:08 0 1073

Сьогодні, напевно жодна людина не може обійтися без фотоапарата, а те що вони вмонтовані в сучасні мобільні телефони робить захоплення фотографією ще більш розповсюдженим. Далі ми більш детально поговоримо про фотокниги і розповість нам про них співробітник компанії "ПреміумБук": premiumbook.com.ua.

Фотокнига - це сучасний і найбільш оригінальний варіант зберігання фотографій, який практично замінив традиційні фотоальбоми.

Що таке фотокнига, і чому вона замінила стандартні фотоальбоми

Уявіть собі фотоальбом без пакетиків, куточків, кишеньок і клею - це і є фотокнига. І в такій фотокнизі і будуть міститися ваші улюблені та дорогі серцю фотографії.

Макети для фотокниг ви робите самостійно, і тираж може бути неорганічний. Це унікальний колекційний товар, в єдиному екземплярі.

Дехто скаже: "У фотоальбомі якісні фото виглядають не гірше". Так. Однак фотокнигу приємно взяти в руки, її приємно дарувати близькій людині, можна придумати індивідуальний дизайн, якого більше ніде не буде.

Різновиди фотокниг:

  • Фотокнига в твердій обкладинці. Це фотокнига класу преміум. Всі фотографії тут оформлені у вигляді колажів і друкуються на щільному картоні товщиною 1 мм. Сторінки не мнуться, не загинаються і не рвуться. Куточки сторінок роблять закругленими, щоб вони не розтріпувалися. Центральний шов на стику сторінок акуратний, що дозволяє помістити фото на весь розворот. Сторінки скріплюють термоклеем або книжковою палітуркою. Обкладинка такої фотокниги виконується з натуральної або штучної шкіри, льону. Використовується глянцевий, матовий, металік, тиснений («шовк») фотопапір;
  • Фотокнига в м'якій обкладинці. Така фотокнига більше нагадує глянсовий журнал. Сторінки і сама обкладинка друкуються на щільному фотопапері, проклеюються термоклеем;
  • Мінібук. Це відмінний варіант в мініатюрі. Мінібук приємно подарувати батькам, друзям попередньо надрукувавши собі великий варіант. Обкладинка, сторінки надрукована на картонній основі;
  • Фотоброшюри. Це найекономічніший варіант. Друкується фотоброшюра на щільному папері, який аналогічний журнальній. Скріплюється все це металевими скріпками або пружиною. Обкладинка - з прозорого пластика.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Попередня новина: У Тернополі відкрили ...
Наступна новина: Біжутерія: Що це таке?

КОМЕНТАРІ