Понад сотню лучан зголосились взяти участь в Конкурсі турпроектів

Понад сотню лучан зголосились взяти участь в Конкурсі турпроектів

20.04.17 14:36 0 559
Завершився прийом заявок на участь в Конкурсі соціальних проектів (пітчинг) туристичного спрямування, який оголосила Луцька міська рада у партнерстві з програмою «Активні громадяни» від Британської ради в Україні та СГО «Молодіжна платформа». На адресу організаторів ініціативи надійшло 80 заявок від активних лучан. З них, було відібрано 40 ідей для наступного етапу конкурсу.

«Нас радує той факт, що ця ініціатива викликала ажіотаж серед активних мешканців Луцька. Дякуємо усім, хто подав свої заявки. Більшість ідей, які ви нам надіслали, тішать своєю креативністю і дійсно спрямовані на підвищення туристичного потенціалу та розвитку нашого міста», - зазначає один із організаторів Конкурсу, голова ГО «Молодіжна платформа» Захар Ткачук.

Зауважимо, що найбільш поширеною темою заявок є: проведення фестивалів та культурно-мистецьких, заходів; облаштування міського простору; створення тематичних веб-ресурсів.

Під час наступного етапу конкурсу, усі відібрані заявники пройдуть навчання з написання та управління проектами. «Ми запросили до участі у цьому заході авторитетних та досвідчених тренерів. А саме: дизайнера, одного із засновників Конгресу активістів культури Ярослава Белінського; проектного менеджера «Центру соціального партнерства» в Сумах Анну Товстуху; голову ГО «Відкритий Університет Майдану» Олену Хіль», - зазначає Захар Ткачук.

Велика кількість поданих заявок свідчить про те, що лучанам не байдуже як має розвиватись Луцьк, якими способами можна привернути увагу туриста до нашого міста, - зазначила начальник управління туризму та промоції міста Катерина Теліпська.

Переможців конкурсу буде оголошено у п'ятницю, 21 квітня, за результатами презентації відібраних проектів перед конкурсною комісією. До її складу увійдуть представники Луцької міської ради, громадські активісти, представники туристичного бізнесу та інші авторитетні експерти.

Нагадаємо, що Конкурс соціальних проектів (пітчинг) – це ініціатива, яка має на меті підвищити туристичну привабливість Луцька, завдяки ініціативам, які будуть реалізовані активними лучанами. Наразі, загальний бюджет Конкурсу складає 200 тис. грн: 100 000 грн надає Управління туризму та промоції міста Луцької міської ради, а ще 100 000 грн - Британська Рада в Україні.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Прокуратура Волині ...

КОМЕНТАРІ