В Луцьку провели в останню путь Героя Олега Твердохліба

В Луцьку провели в останню путь Героя Олега Твердохліба

20.04.17 14:16 0 591
На Театральному майдані міста зібралися сотні лучан, аби провести в останню путь голову Спілки воїнів АТО Волині Олега Твердохліба.

У верхньому храмі Свято-Троїцького кафедрального собору відбулося відспівування Героя, яке провів митрополит Луцький і Волинський Михаїл.

Потому на Театральному майдані відбулася громадянська панахида за участі секретаря Луцької міської ради, виконувача повноважень міського голови Ігоря Поліщука, голови Волинської обласної ради Ігоря Палиці, голови Волинської облдержадміністрації Володимира Гунчика, народного депутата України Надії Савченко, родини, бойових побратимів та сотень небайдужих лучан.

У своїй промові Ігор Поліщук зазначив: “17 квітня сумна звістка прийшла у наше місто. Після тривалої боротьби з тяжкою хворобою помер Олег Анатолійович Твердохліб. Для багатьох не стало побратима, не стало командира, для Волині не стало справжнього Героя. Олег Твердохліб брав участь у бойових діях на теренах Луганської та Донецької областей. Він був людиною надзвичайно принциповою, боровся до кінця. Його мужність та відвага є взірцем для всіх нас. Людина надзвичайно скромна”.

Найщиріші співчуття з приводу непоправної втрати для родини висловили й голова облдержадміністрації Володимир Гунчик, народний депутат України Надія Савченко, голова спілки “Військові капелани Волині”, протоієрей Михайло Бучак, бойовий побратим Олександр Серватович, начальник управління ДСНС України у Волинській області, генерал-майор служби цивільного захисту Володимир Грушовінчук, мама загиблого побратима Тамара Абалмасова.

Усі присутні вшанували пам'ять загиблого Героя хвилиною мовчання.

Потому від Театрального майдану через проспект Волі рушила скорботна процесія до гімназії № 4 імені Модеста Левицького, звідки тіло загиблого відвезли на міське кладовище у селі Гаразджа, де поховали на Алеї почесних поховань.

Луцька міська рада, виконавчий комітет та громада міста висловлюють найщиріші співчуття родині та близьким покійного.

Нагадаємо, у Луцьку оголошено День жалоби.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Луцьк: у місті вивчають ...
Наступна новина: Понад сотню лучан ...

КОМЕНТАРІ