В Луцьку з 04 по 18 квітня 2017 року в групу оперативного реагування надійшло 1390 телефонних звернень

В Луцьку з 04 по 18 квітня 2017 року в групу оперативного реагування надійшло 1390 телефонних звернень

20.04.17 11:31 0 466
Під час оперативної наради заслухали інформацію про звернення громадян, що надійшли в групу оперативного реагування “15-80” у період з 04 по 18 квітня 2017 року. Присутніх з цього питання поінформувала директор департаменту “Центр надання адміністративних послуг у місті Луцьку” Лариса Карп'як.

За її словами, за звітний період на адресу міської ради надійшло 1232 телефонних звернення (в середньому 82 за добу). Найбільше дзвінків стосувались роботи ДКП «Луцьктепло», а саме 349 (29 відсотків). Така велика кількість звернень була спричинена зупинкою з 3 квітня котелень на вул. 8-го Березня та Боженка, 32, робота яких була відновлена відповідно 5 та 12 квітня. Також, у зв'язку з проведенням аварійно-ремонтних робіт були зупинені бойлерні на вул. Гордіюк, 10; Кравчука, 26; Світла, 3а; Словацького, 12; Ветеранів, 17; просп. Молоді, 4, 5; Соборності, 24; бульвар Дружби Народів, 8. Це призвело до тимчасової відсутності гарячої води в помешканнях лучан. Крім цього, багато дзвінків надходило від мешканців міста з проханнями поновити подачу опалення в дитячих садочках та будинках. На контролі залишається виконання благоустрою після проведення ремонтних робіт на мережі біля будинків на просп. Молоді, 23; Соборності, 13; вул. Рівненська, 105.

205 звернень (17 відсотків), які надійшли в групу «15-80», стосувались діяльності КП «Луцькводоканал». 6 квітня, в зв'язку з поривом водопроводу на вул. Гнідавська, 38, зупинилась насосна станція, внаслідок чого без холодного водопостачання протягом дев'яти годин залишались мешканці району ЛПЗ. Також, протягом звітного періоду працівниками підприємства було ліквідовано пориви водопроводу на вул. К.-Карого, 3, Корольова, 10, просп. Відродження, 26; відремонтовано запірну арматуру на вул. Корольова кут Полонківська; прочищено зовнішню каналізаційну мережу на вул. Володимирська, 103, Богдана Хмельницького, 29, На Таборищі, 5, Київський майдан, 3, просп. Відродження, 49; закрито колодязі на вул. Корнійчука, 5, Боженка/ на зупинці СКФ «Україна» та меморіалі "Вічної Слави"; зроблено благоустрій біля каналізаційного колодязя на вул. Шота Руставелі, 10. На даний час звернень на контролі немає.

140 дзвінків стосувались житлово-комунальної сфери нашого міста. На виконання в ЖКП-2 було передано 19 повідомлень; ЖКП-3 – 14; ЖКП-7 – 5; ЖЕК-8 ЖБК – 13; ЖКП-11 – 7; ТзОВ «М.Ж.К.» – 32.

83 звернення стосувались відсутності електропостачання в житлових будинках та квартирах, які були викликані як плановими відключеннями, так і аварійними. Всі аварійно-ремонтні роботи були виконані працівниками Луцької міської філії ПАТ «Волиньобленерго».

Як і щороку, напередодні Великодня збільшується кількість дзвінків стосовно вивозу сміття. Так, на виконання в ЛСКАП «Луцькспецкомунтранс» за звітний період передано 42 повідомлення.

19 звернень стосувались налагодження зовнішнього освітлення вулиць та прибудинкових територій. За даний період було відновлено освітлення на вул. Ківерцівська, 16; Федорова, 4б; Конякіна, 6.

29 звернень стосувались роботи маршрутних автобусів. Нарікали лучани на відсутність рейсів, особливо в ранкові та вечірні години, великий інтервал та недотримання графіків руху, занедбаний стан автобусів, грубу поведінку водіїв, порушення ними правил дорожнього руху, відмову їхати до кінцевої зупинки на КРЗ на маршрутах №№1; 4; 9; 9а; 12; 17; 18; 19; 23; 24; 26; 28; 31; 47. Всі звернення передано для моніторингу та вжиття заходів в управління транспорту та зв'язку. Крім того, ще 7 повідомлень були викликані через незадовільний рух тролейбусів у місті та переадресовані в Луцьке підприємство електротранспорту.

20 дзвінків за даний період було передано на опрацювання в департамент муніципальної поліції. Вони стосувались порушення правил благоустрою та прибирання територій, зрізання дерев та вивезення зрізаного гілля, спалювання побутових відходів та задимлення повітря, особливо в вечірні години; куріння в громадських місцях, проведення будівельних робіт, паркування автомобілів на пішохідних тротуарах, встановлення сміттєвих контейнерів в приватному секторі.

Особливу увагу хочеться звернути на численні нарікання мешканців Вересневого мікрорайону, ЛПЗ, вул. Львівської, Потебні, Київського майдану на нестерпний їдкий запах в повітрі. З цього приводу отримали 37 повідомлень, про які поінформовано працівників відділу екології. Лучани просять провести ретельну перевірку та встановити причину виникнення неприємного запаху.

Ще за звітний період лучанами було ініційовано 17 петицій, на підтримку 14-ти із них триває збір підписів. На платформу “Відкрите місто”надійшло 73 повідомлення, здебільшого стосовно проблем благоустрою міста.

Заслухавши інформацію, виконувач повноважень міського голови Ігор Поліщук наголосив, що були проведені переговори із ПАТ “Волиньгаз” та НАК “Нафтогаз Україна”, в результаті яких вдалося уникнути збоїв у роботі котелень.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Житомирській області ...
Наступна новина: Чернівці: Чергова петиція ...

КОМЕНТАРІ