Чернівці: Юні танцюристи змагатимуться за перемогу у турнірі RATUSHA

Чернівці: Юні танцюристи змагатимуться за перемогу у турнірі RATUSHA

20.04.17 12:39 0 526
XIX фестивальний молодіжний турнір бально-спортивної хореографії RATUSHA пройде 6-7 травня у фізкультурно-оздоровчому комплексі «Олімпія» (вул. Воробкевича,6). За 19 років він прийняв понад 25 тисяч танцюристів, любителів та професійних виконавців спортивної хореографії.

На чернівецьких танцмайданчиках змагались кращі танцювальні пари з Європи, Америки, Азії, серед яких чемпіони України,Росії. Білорусії, Японії, Німеччини, Грузії, Румунії, Молдови, Болгарії,Італії,Польщі, Литви яких об'єднав девіз «VIRIBUS UNITIS».

Щовесни Чернівецька ратуша гостинно відкриває свої двері для любителів фестивалю експресії, молодості, чарівної феєрії танцювального мистецтва. У цьогорічному турнірі братимуть участь танцюристи-початківці і рейтингові танцювальні пари. У програмі з латиноамериканських та європейських танців учасники виборюватимуть призи та медалі спортивно-мистецького дійства.

Особливістю змагань є вік учасників – 90% спортсменів це діти від 5 до 16 років. Змагання пройдуть за правилами Всесвітньої федерації танцювального спорту(WDSF).

Початок 10.00.

Про це повідомили у Чернівецькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Луцьку розпочалося ...
Наступна новина: За І квартал 2017 року ...

КОМЕНТАРІ