Менеджери освітніх програм Британської Ради в Україні перебуватимуть в Чернівцях

Менеджери освітніх програм Британської Ради в Україні перебуватимуть в Чернівцях

20.04.17 09:26 0 504
18-19 квітня у м.Чернівці перебуватимуть Містер Саймон Еттертон, менеджер програм з англійської мови Британської Ради в Україні та Вікторія Іваніщева, менеджер з освітніх програм Британської Ради в Україні у Чернівцях.

Мета візиту – обговорення спільних міжнародних Проектів з професійного розвитку вчителів англійської мови, зокрема, результативності Всеукраїнської програми «Вчителі англійської мови – агенти змін», яка розроблена спільно Британською Радою та громадською ініціативою GoGlobal у рамках національної кампанії «Україна Speaking». Четверо вчителів загальноосвітніх навчальних закладів міста: Олеся Гуменюк (гімназія № 3), Андрій Вербовий (гімназія № 6), Олена Молодек (гімназія № 7), Аліна Стангрет (СЗОШ № 22) стали тренерами програми «Вчителі англійської мови – агенти змін» та провели власні 40-годинні тренінги для вчителів англійської мови, спрямовані на покращення якості викладання англійської мови. Загалом такими тренінгами було охоплено 100 вчителів. 2 березня 2017 року 4 тренерів програми «Вчителі англійської мови – агенти змін» з м. Чернівці увійшли до складу 65 вчителів, які були запрошені до Адміністрації Президента України для отримання стипендій Благодійного Фонду Петра Порошенка загальною сумою 556 тис.грн.

19 квітня о 10.15 у Чернівецькій гімназії №3 відбудеться зустріч Саймона Еттертона та Вікторії Іваніщевої з учителями-агентами змін, їх учнями та окремими учителями англійської мови навчальних закладів м.Чернівців, які пройшли тренінги під керівництвом агентів змін. У ході зустрічі планується обговорити практичні результати запровадження спільного Проекту «Вчителі англійської мови – агенти змін».

Про це повідомили у Чернівецькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Відбувся етно-фестиваль ...
Наступна новина: В Тернополі сергій Надал ...

КОМЕНТАРІ