У рамках програми U-Lead з Європою для України в Тернополі відбувся навчальний захід

У рамках програми U-Lead з Європою для України в Тернополі відбувся навчальний захід

20.04.17 09:13 0 458
За сприяння регіонального Хабу Західної України в рамках програми U-Lead з Європою для України “З розширення прав і можливостей на місцевому рівні, підзвітності та розвитку” в Тернополі відбувся воркшоп з питань операційного планування, співпраці й планування.

У воркшопі взяли участь керівники регіональних Центрів розвитку місцевого самоврядування Тернопільської, Львівської, Закарпатської, Рівненської, Волинської та Житомирської областей.

Учасники воркшопу обговорили спільні заходи, які було проведено з початку року, обмінялися досвідом роботи в громадах, визначили головні проблеми та шляхи їхнього подолання. У процесі дискусій обговорили точки спільної співпраці між Центрами та Хабом, узгодили свої операційні плани.

Донорські програми, які працюють в Україні, не завжди кореспондуються з українською практикою. Кожна з них має свої вимоги. Відтак, спеціалісти Хабу ознайомили Центри з шаблонами документів для організації та проведення заходів, які готуються за підтримки Хабу (ToR, Financial proposal, Report, Agenda, інші), пояснили процедури погодження документів та звітування.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Олексій Каспрук просить ...
Наступна новина: Житловий будинок № 2 по ...

КОМЕНТАРІ