Особливості Xiaomi Mi 6

Особливості Xiaomi Mi 6

20.04.17 01:42 0 1632

Дивно, але Xiaomi вдалося досить довго утримувати флагманський флагман Xiaomi Mi 6. Якщо ви знайомі з китайським ринком, то ви повинні знати, що до випуску основного флагманського пристрою ви отримаєте більшість деталей про модель і навіть її варіанти.

Насправді, традиційно, до теперішнього часу ми повинні були зіткнутися з численними витоками. Але, як ви, можливо, зрозуміли, в цьому році Xiaomi досить ретельно оберігає кожну деталь про Mi 6.

У нас немає докладного списку специфікацій (крім кількох коментарів від аналітиків), немає тестів Geekbench або AnTuTu, і навіть немає базового ескізу пристрою. Це означає, що ми можемо бути здивовані, коли Xiaomi Mi 6 офіційно запуститься в найближчі кілька тижнів.

Що ми знаємо про Mi 6, так це те, що телефон швидше за все буде представлений в двох варіантах дизайну - один зі звичайним скляним / металевим корпусом, а інший з керамічним корпусом. Швидше за все, це відбудеться тому, що в минулому Xiaomi експериментував з керамічними моделями корпуса (для Mi 5 Pro і Mi Mix), і останні новини з Китаю стверджують, що виробництво керамічних виробів (що було великою проблемою в минулому році) буде в хорошому темпі в цьому році, завдяки масованим інвестиціям.

Xiaomi Mi 6 характеристики

На щастя, в цьому відношенні було багато витоків і звітів, багато з яких були отримані від популярних аналітиків в Китаї. Перш за все, зверніть увагу, що на відміну від дуже ранніх чуток, в яких даний гаджет може використовувати SD821, майже всі недавні чутки, включаючи коментарі аналітиків, підтверджують процесор Snapdragon 835. Тепер зверніть увагу, що також були чутки про Розігнаний SD835, що потрапив в смартфон, все завдяки надмірному попиту з боку Galaxy S8 на потужну версію чіпа. Але цього, схоже, не відбувається, оскільки Xiaomi Mi 6, як кажуть, має потужну версію чіпа. Крім того, навіть говориться, що смартфон стане першим китайським флагманом Snapdragon 835.

Що стосується екрана, то Xiaomi Mi 6, як кажуть, йде з 5,2-дюймовим дисплеєм з роздільним 2,5-дюймовим склом зверху. Не очікуйте, що у цього гаджета з'явиться вигнутий дисплей, так як це, мабуть, призначене для серії Mi Note, принаймні поки.

В даний час існує дві версії дисплея для пристрою:

  • 1-на з роздільною здатністю 1080 pх;
  • інша з дисплеєм 2K.

Чутки не пролили світло на 6-ть ГБ оперативної пам'яті, але цілком імовірно, що на старті ми побачимо варіант Xiaomi Mi 6 - 6GB + 128 ГБ.

Що стосується камери, в одній із доповідей говорилося, що флагман повинен мати ззаду камеру Sony IMX386 ев 12MP, а на передній панелі повинен бути сенсор Sony IMX268 на 8MP. Схоже, що Xiaomi не є великим шанувальником налаштування двох камер, на відміну від інших таких компаній, як: LG, Huawei та навіть Vivo.

У Mi 5S був ультразвуковий датчик відбитків пальців, але чи буде він у Mi 6? Ще 1-на інформація, яку ми отримали недавно, полягає в тому, що флагман може не мати ультразвукового датчика відбитків пальців.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Наступна новина: У Волинській області ...

КОМЕНТАРІ