Голова Тернопільської ОДА вручив подарунки дітям загиблих учасників АТО

Голова Тернопільської ОДА вручив подарунки дітям загиблих учасників АТО

21.04.17 11:19 0 580
До Великодніх свят Тернопільська обласна державна адміністрація за допомогою волонтерів та активістів організувала захід для дітей із родин загиблих воїнів-учасників АТО.

Так, участь у святі взяли близько 40 дітей різного віку зі всієї області. У рамках заходу для них були передбачені подарунки та розваги на ковзанці та у боулінгу в ТРЦ «Подоляни». Зокрема, подарунки надіслали представники діаспори «Голос України» з Уельсу (Сполучене Королівство Великобританії). Приєдналася до акції й обласна адміністрація на чолі із Степаном Барною. Дозвілля дітей відбулося за підтримки тернопільської територіальної організації «Блоку Петра Порошенка «Солідарність».

Як зауважив під час свята очільник області, особистим прикладом маємо зробити все, щоб діти, чиї батьки віддали свої життя за рідний край, повірили у майбутнє нашої держави.

«Тернопільська область була однією з найактивніших, коли виникло питання захисту територіальної цілісності та нашої землі на Сході України, – зазначив Степан Барна. –Багато родин та волонтерів приєднувалися й надалі приєднуються до того, щоб Україна збереглася як самостійна держава. Ще більше наш край породив патріотів, які пішли служити в Збройні сили України, в добровольчі загони. Вони все зробили для того, щоб на Тернопільщині був мир. За свою країну загинули більше 90 синів області. У них сиротами залишилися діти, які тепер потребують постійного піклування з нашого боку. Наше завдання зробити все, щоб це відчуття суму за рідними було хоч якимось чином компенсовано увагою з боку органів державної влади, органів місцевого самоврядування, громадських організацій та всіх, хто вболіває за долю України».

Крім того, як наголосив голова ОДА, за два роки в області відправили на відпочинок у Хорватію, Литву, Польщу, Угорщину понад 50 дітей з цієї категорії.

«Довкола наших дітей об'єднався весь світ і Європа. І це є сигналом для того, щоб змінити себе і змінити Україну. Тому через такі приклади маємо зробити все, щоб діти повірили у майбутнє нашої держави», – зазначив Степан Барна.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ