Степан Барна: Перемога Марії Хлян - це здобуток всієї Тернопільщини

Степан Барна: Перемога Марії Хлян - це здобуток всієї Тернопільщини

21.04.17 08:27 0 593
Голова обласної державної адміністрації Степан Барна 20 квітня зустрівся з майстром спорту України міжнародного класу з важкої атлетики, "срібною" призеркою Чемпіонату Європи з важкої атлетики Марією Хлян.

Очільник краю наголосив, що перемога Марії Хлян - це здобуток всієї Тернопільщини.

"Срібло" на Чемпіонаті Європи з важкої атлетики - це визначна подія для всієї Тернопільщини. Мені дуже приємно, що жителям нашого краю вдається досягнути таких вершин. Вірю в те, що в нашій області буде ще багато чемпіонів такого рівня", - зауважив Степан Барна.

Також йшлося про розвиток спортивної інфораструктури. Зокрема, присутні обговорили можливість облаштування приміщення для тренувань з важкої атлетики на базі опорної школи у Скалаті.

Відтак під час зустрічі Степан Барна вручив спортсменці цінний подарунок.

У Хорватії Марія, виступаючи у звичній ваговій категорії до 69 кг, підняла штангу вагою 99 кг у ривку та 126 кг у поштовху і з сумою 225 кг стала срібною призеркою, а також здобула дві “малі” “бронзи” за окремі види.

Спортсменка зізналася, що навіть не мріяла про "срібло", однак дуже хотіла стати бронзовою призеркою.

"Я дуже багато тренувалася. Боротьба була досить запеклою, емоції зашкалювали. Запам`яталася і сама неймовірна атмосфера змагань", - розповіла Марія Хлян.

Нагадуємо, Марія Хлян – майстер спорту України міжнародного класу з важкої атлетики, вихованка Скалатської дитячо-юнацької спортивної школи «Колос» Підволочиського району, студентка Тернопільського Національного економічного університету, представляє обласну ШВСМ, тренується під керівництвом Віктора Симіва та Вікторії Шаймарданової.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Житомирщина: освітяни ...
Наступна новина: Прокуратура вимагає ...

КОМЕНТАРІ