Обрано трьох делегатів на всеукраїнську конференцію прокурорів    У прокуратурі Закарпатської області 18 квітня 2017 року відбулися збори прокурорів,на яких обрано трьох делегатів на всеукраїнську конференцію прокурорів.

Обрано трьох делегатів на всеукраїнську конференцію прокурорів У прокуратурі Закарпатської області 18 квітня 2017 року відбулися збори прокурорів,на яких обрано трьох делегатів на всеукраїнську конференцію прокурорів.

21.04.17 09:28 0 605
У прокуратурі Закарпатської області 18 квітня 2017 року відбулися збори прокурорів, на яких обрано трьох делегатів на всеукраїнську конференцію прокурорів.

Заступник прокурора області Андрій Манькут, відкриваючи збори, зазначив, що кожен з учасників сьогоднішнього заходу стає творцем історії прокурорського самоврядування, оскільки саме представники регіональних, місцевих прокуратур та Генпрокуратури України формуватимуть інститут для колективного вирішення питань внутрішньої діяльності прокуратури.

Прокурорсько-слідчі працівники апарату прокуратури області обрали, шляхом таємного голосування, трох із шести запропонованих кандидатів на всеукраїнську конференцію.

Отож, Закарпаття у складі делегації, представлятимуть прокурор області Володимир Гаврилюк, начальник управління нагляду у кримінальному провадженні Іван Косей та прокурор відділу забезпечення представництва в суді управління представництва інтересів громадянина або держави в суді Роман Лемак.

Аналогічні збори прокурорів відбулися у п`яти місцевих прокуратурах Закарпатської області, у яких обрано по два делегати. Надалі, 13 делегатів візьмуть участь у всеукраїнській конференції, що відбудеться 26 квітня 2017 року у Києві.

Довідково: 15 квітня 2017 року набрали чинності положення Закону України «Про прокуратуру», якими передбачено функціонування органів прокурорського самоврядування та Кваліфікаційно-дисциплінарної комісії прокурорів.

Відповідно до вимоги статті 69 Закону, для участі у конференції прокурорсько-слідчі працівники органів прокуратури області повинні обрати трьох делегатів від регіональної прокуратури та по два – від кожної місцевої прокуратури, шляхом таємного голосування.

Прес-служба прокуратури Закарпатської області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: З 1 травня у Чернігові ...
Наступна новина: Опалення запущено у всіх ...

КОМЕНТАРІ