Відбулося жеребкування команд щодо участі у Чемпіонаті міста Луцька із дворового футболу пам'яті Миколи Романюка

Відбулося жеребкування команд щодо участі у Чемпіонаті міста Луцька із дворового футболу пам'яті Миколи Романюка

21.04.17 08:07 0 555
Цьогоріч у Луцьку вдруге відбудеться Чемпіонат міста із дворового футболу, який був започаткований у 2016-му році започаткований міським головою Миколою Романюком. Зараз триває реєставція учасників змагань. Станом на 19 квітня заявилося 107 команд. представники команд-учасниць зібралися на організаційну нараду, аби обговорити та скоординувати подальші дії, а також провести жеребкування. У нараді взяли участь заступник міського голови Костянтин Петрочук, голова Федерації футболу міста Луцька Василь Кохановський, начальник управління з питань фізичної культури та спорту Юрій Волинець. директор КЗ “Луцький міський центр фізичного здоров'я населення “Спорт для всіх” Наталія Назарук.

Розпочинаючи нараду, Юрій Волинець зазначив, що цього року у Луцьку продовжується традиція проведення Чемпіонату міста із дворового футболу, започаткована міським головою Миколою Романюком. ж команди- учасниці будуть розподілені шляхом жеребкування.

Привітав майбутніх учасників змагань заступник міського голови Костянтин Петрочук. “Минулого року участь у Чемпіонаті із дворового футболу взяли участь 70 команд. Цьогоріч ця цифра значно вища. Понад сто команд різних вікових категорій змагатимуться за кубок міського голови. Я дуже радію з того, що до участі у змаганнях долучилася така кількість бажаючих. Міська влада усіляко сприятиме проведенню подібних заходів, які популяризують спорт та фізичну культуру, особливо серед молоді. Тож нехай переможе найсильніший”, - наголосив він.

У свою чергу Василь Кохановський додав, що дворовий футбол є фундаментом для масового та професійного футболу, тому у цьому виді змагань важливо дотримуватися певних правил. Він закликав учасників поважати суперника, бути ввічливими, толерантними та організованими, аби провести змагання на належному рівні.

Наталія Назарук зазначила, що відкриття Чемпіонату заплановане на травень. “Остаточну дату проведення урочистого відкриття буде визначено згодом. Воно відбудеться на мультифункціональному майданчику у торгово-розважальному комплексі “Сіті-Парк”.

Учасників змагань розділили на три групи: дитячо-юнацький склад (15-19 років)— 49 команд, дорослий склад — 56, (ліга А — 21 команда, ліга Б — 38). Участь у змаганнях можуть брати не лише лучани, а ймешканці прилеглих сіл, з якими ведеться співробітництво (Підгайцівська, Прилуцька сільська ради, Гірка Полонка та ін.).

Потому шляхом жеребкування визначили порядок проведення ігор та розподіл команд на групи.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Тернополі сергій Надал ...
Наступна новина: Керівники прокуратури ...

КОМЕНТАРІ